Adetten hemen sonra akıntı fazla oldu ve yumurtlama günümde durdu
@admin bi bilgin var mı acaba
Evet, adet döneminizden sonra yaşadığınız akıntı değişiklikleri genellikle normaldir. Adet sonrası vücut hormon seviyelerindeki değişikliklere yanıt olarak farklı türde akıntılar üretebilir. Özellikle, yumurtlama döneminde akıntının azalması veya durması da gözlemlenebilir. Yumurtlama sırasında, genellikle akıntı daha sıvı ve şeffaf hale gelir, bu da “yumurta akı” gibi akıntı olarak tanımlanır. Bu, en verimli günleriniz olduğunu gösterir. Akıntıdaki değişiklikler normaldir, ancak renk, koku veya diğer belirtiler konusunda endişeleriniz varsa bir sağlık uzmanına danışmanız en iyisidir.
Teşekkür ederim @admin
Ovulasyon takibi, ultrasonda yumurta takibi cok yaptırdım. Adetten üç dört gün sonra akıntı yogunlasıyordu hatta o kdr cok oluyordu ki kesin yumurta catladı kacırdım diye dusunuyordum buna kasık agrıları da eşlik ediyordu. Ama ultrasonda yumurtaların buyudugunu, ovulasyon takibinde de negatif goruyordum. Çatlama gününde aksine kuru oluyorum. Kişiden kişiye değişebilir belki bu durum ama bende oyle oluyordu. Uzayan şeffaf akıntı geldikten 24-36 snra çatlama oluyordu bende.
Yani adetten hemen sonra yumurtlama olabilir mi diyorsunuz
Ben adetim bittikten 2 gün sonra hamile kalmıştım sürekli bende takip ederdim yumurtlama günlerimi ama evet mümkün
Nasıl fark ettiniz adetten sonra hamile kaldığınızı?Belirtileriniz var mıydı
Farketmek değil ben ilişkiye girdiğimi not alıyordum yumurtlama takvimime göre adetten 2 gün sonrada akıntım çoğalmıştı bide ince ince kan renginde sızıntım vardı bende dr gitmiştim o zaman yumurtamın çatladığını söylemişti öylelikle girmiştik ilişkiye hamile kaldığımda da doktoruma sorduğumda oda tahmin niteliğinde bu tarihlerde hamile kaldığımı söylemişti çünkü 14 şubat benim son adet tarihimdi bittikten 2 gün sonra girmiştim
Yani adetten sonra yumurtlama olabilir. Teşekkür ederim @Gzdsvngl
Akıntı yumurtanın catladıgını her zaman gostermiyor diyorum. Akıntı lh hormonu yukseldiği zaman baslıyor ama dediğim gibi bazen agrı ile birlikte yogun akıntı yasadıgım zamanlar ultrasonda yumurtanın çatlamadıgını sadece büyümeye devam ettiğini gördüm. Benim döngümde normal zamanda büyüyüp çatlıyordu. Yani adet bitimini takip eden bir hafta on gün içinde çatlamıs oluyordu. Yumurta olgunlaşması catlaması adetin ikinci haftasına denk gelir çoğunlukla, ama bazen soyle olur; Adetli iken bir yumurta diğerlerinden baskın olarak büyümeye devam eder ve adet bitiminden hemen sonra belki o gun belkide üç bes gün içinde çatlayabilir. Sizin dongunuzde surec nasıl işliyor bunu bilmek için aslında en guvenilir olan Ultrason takibi yaptırmak cunku testlerde cogu zaman yanılma payı oluyor.
Evet akıntı yumurtanın çatladığını göstermiyor. 2 ay önce düşük yaptım döngüm değişti onu farkettim
Bende aynı şekilde oldu bencede mümkün hatta bugün kesin olmaz yumurtlama bile değil dediğim gün oldu
İlişkiden 14 15 gün sonra eğer varsa idrar testinde ikinci çizgi hafif belli oluyor bende o günleri sayıp ona göre test yapmıştım ve 15. Günde hafif çıkmıştı 2. Çizgi bı kaç gün sonra tekrarlayinca daha netleşti sizde yazarak takip edebilirsiniz
Mümkün canım ben adetten sonra hamile kaldım hamile olduğumu bile bilmiyordum bi sonraki adet günüm geçene kadar hiç bir belirtim yoktu
Pazar günü hacamat yaptıracağım ve çok kararsızım.
Benim şahsi görüşüm hacamat yaptırmamak yani hacamattan enfeksiyon kapan çok insan gördüm en son haberlerde aidsli hastaya sülük yapıştırıp onların yavrularınıda başkalarını yapıştırdığını hiçbirşeu olmadığını iddia eden biri vardı hacamat yaptıran insanları araştırın bence tabiki kararınıza saygı duyuyorum ama bu tarz riskli birşeye gerçekten ihtiyacınız var mı önce onu düşünün en temiz gözüken yerin bile bi pisliği olabilir kandan bissürü hastalık geçebiliyor dikkat edin lütfen
Bir kere gittim ikinci defa düşük yaptım diye gidiyorum. Çünkü patoloji sonucum temiz çıktı kasık ağrısı var doktora gidiyorum normal her şey diyorlar . Ben de hacamata karar verdim.
Anladım hayırlısı olsun rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde nasip eder dikkat ediniz lütfen temiz olduğundan emin olunuz alternatif olarak zeytinyağı incir kürünü ve sütte maydonuzu kaynatıp buharona oturuyosun bunlar var biraz koca karı işi ama deneyip hamile kalan tanıdıklarım var tabi ki takdir allahtan
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden inşallah deneyeceğim dediklerinizi