merhabalar daha önce de yazmıştım,adetim 9 gün gecikmişti ve bu sürekli silik çizgi görüyordum .kimyasal gebelik ya da güvenilir olmayan testler diye düşündüm kan vermedim.adetin 3. Günü ,önceden sipariş verdiğim prodoctor test geldi ve nedensizce denemek için bi test yaptım yine silik çizgi çıkıyor ,hamileyken adet görmek imkansız ,hadi diyelim oldu.olsa da bu kadar silik çıkması saçma .artık psikolojim bozuldu ne yaşadım ne oldu bilmiyorum ![]()
Kimyasal gebelik olabilir
Olabilir
Teşekkürler yorumunuz için
Kan verip bir muayene olun isterseniz bazen kimyasal gebelikte doktorlar hastayı takibe alıyorlar benim öyleydi çok geçmiş olsun ![]()
İstemesem de kan vericem galiba artık, Siz de aynı şeyleri mı yaşadınız ,testler vs nasıldı ![]()
Benim ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı ondan sonra adet olamadım testte de silik çıkıyordu sizin gibi dr gittim kan verince rahimde gebelik bir şey yok kanda görünüyor dedi kan değerim de yüksekti 500 lerde falan o değerin düşmesi gerekir dedi 2 adet dönemi geçene kadar ben iki haftada bir dr gidiyordum en son haftada bir gel dedi değer 5 e düşmüştü bir iki adet geçerse kendi kendine değerin düşer dedi o şekilde atlattım çok şükür
Kimyasal ise korkmayın. Kimyasaldan sonra gebeliğin tutması ve sağlıklı bir gebelik daha kolay demişti doktorum rahim gebelik istiyor ve kendini ona hazırlıyor demişti
Anladım her şeyde vardır bir hayır çok geçmiş olsun her şey gönlünüzce olsun teşekkür ederim desteginiz için ![]()
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun sizde kan verin belki sizin kanama görmemize rağmen sağlıklı bir gebeliktir belli olmaz çevremde o şekilde çok duymuştum
Ben degil ama rahim istiyormus galiba benim de yeni haberim oldu
bu surecten sonra beynim saçma bulsa da altta altta içimde annelik istediği var artık ![]()
Kadınlığın doğası bu annelik sizden çok güzel anne olur
inşallah allah gönlünüze göre verir tez zamanda inşallah ![]()
bende ertelemiştim bir ara herkes sorardı bebek ne zaman diye içim yana yana biz istemiyoruz şimdilik derdim ama insanın içinde ne fırtınalar koptuğunu bilse bu soruyu soranlar eminim bir daha sormazlar bile.
Yaa gerçekten mı çok teşekkür ederim
evet çok hadsiz ve gereksiz bir soru bence de .sormuş olmak için soruyorlar işte,takmamak en güzeli ama olmuyor. neyse
çok tuttum sizi iyi geceler diliyorum teşekkür ediyorum tekrar ![]()
![]()
![]()
Rica ederim umarım herşey gönlünüzce olur
hayırlı geceler kendinize iyi bakın ve lütfen stres yapmayın ![]()