Adetime 8 gün

Merhaba güzel anneler güzel anne adayları adetime 8 gün var test yaptım negatif cikti cok erken mi yaptim yoksa hamile olsaydım cikarmiydi hayallerim suya dustu cok umutluydum

cok erken canim var olsa bile kanda yine cikmaz gununu bekle 2 gun gecince erken gebelik testi yap sabah dahada olmadi kan tahlili ver dogru sonucu gecince alirsin

hayir cikmazdi

Tamqm cok saolun teşekkür ederim insallaj dua edin lutfen :palms_up_together:rabbim herkesin kalbine göre versin

1 Beğeni

Suan 7 gun var adetime bekliyorim allahtan hayırlısı

aminnn canim insallahhh tez zamanda şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine mujdeli haberi alirsin canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mesela suan hep karnimda sislik hissediyorum normalde olmaz di bu hamilelik belirtisimi

1 Beğeni

Amin amin insAllah razi olsun rabbim insallah sizinde kalbinize gore versin

Ben aynı durumdaydim sizinle erken gebelik testi de negatif çıktı, ertesi gün kan verdim gebeydim, kanda çıkınca akşam yine gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı ve ertesi gün netleşti çizgi

Sizde 1 hafta onceden mi yaptini testi

bu ay olmasa bile yerini hazirliyordur bu belirtilerle en kisa zamanda alirsin guzel haberi

2 Beğeni

Ay cok saolun allah razi olsin ya​:smiling_face_with_three_hearts::smiley::smiley::smiley::smiley::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

sendende canim hic uzulme strese girme sakin

1 Beğeni

İnsallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

En erken adetin 5 gun gecmesi lazim yoksa cikmiyor canim beklemelisin

1 Beğeni

Dogru diyorsun benim 3 kalp durmaso oldu 1 oglum var 4 yasinda rabbim tum evlatlarimiza hayirli omurler versin bu 3 kalp durmasindan sonra psikoljim cok bozuldu hep imkansiz gjbi geliyor bana

Tamam insallah cok teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet …bende halsizlik vardı kasıklar agridiyordu birazcık tek belirtisi bu oldu

1 Beğeni

İçimi cok rahatlttiniz allah bin kere razi olsun :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Kasiklarimda agri gvar ara ara oluyor akintim cok fazla var alt bölgemde yanma ve kasinti var