Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaparsam çıkar mı

Adete 4 gün kala gebelik varsa erken gebelik testinde çikar mı

2 Beğeni

Benimki adetim geciktikten 2 gün sonra çıkmıştı şimdi çıkarmı vilmiyorum fakat sabah ilk tuvaletle yaparsanız betanız yüksek çıkabilir çıkma ihtimali vardır eğer bekleyemiyorsanız şimdi de deneyin adetiniz gecikince de denersiniz

1 Beğeni

Ben adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım, hemde ilk idrarla değil gün içinde yapmıştım Pozitiv çıkmıştı:blush:eğer hamileysen pozitiv gösterir, göstermezsede üzülme ne gerek yok, çünki adetine daha 4 gün var ,kan testiylede öğrene bilirsin​:heart: @Merve3

Evet, çıkar. Erken gebelik testleri adete 1 hafta kalasıya kadar ki sonuçları gösterebiliyor

Erken gebelik testi çıkar sabah ilk idrar ile yapılır inşallah hakkında hayırlısı olur canım

Ben 2 gün kala pozitif gördüm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 6 gün kala ve 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra hamile değilim diye düşündüm, adetim geciktikten 3 gün sonra pozitifi gördüm. Bu döllenme vakti, hormon yükselişi vs ile alakalı oluyor galiba kişiden kişiye değişiyor sanırım

3 Beğeni

Bem reglime 5 gün kala erken gebelik testi aldım akşam yemekten sonra yaptım silik çıkmıştı ve şuan 2 aylık gebeyim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Merve3 ben adetime 4 gün kala normal kaset testlerden yaptım silik çizgi pozitif çıktı ovulasyon testi kullanmıştım erken yumurtladığımı bildiğim için sanırım bu kadar erken çıktı biliyorum çok zor beklemek ama sabret bence adet günü bile yapsan pozitifse normal kaset testte bile çıkıyo ama duramıyorum dersen erken gebelik testi yapabilirsin

1 Beğeni