Adetim 13 gün geçikti ama gebelik yok

Aynı durumu yaşayan varmı

1 Beğeni

Test mi yaptın? Bence erken çıkmaz şimdi . Ben adetimin bitme gününden 10gün sonra yaptım çıktı

1 Beğeni

Geç döllenme olabilir bence kan testi yaptırmalısınız

1 Beğeni

13 gün geçtiyse çıkması lazım benim 5 gün sonra idrar testinde çıkmıştı çünkü. Bence kan testi yaptır benim yeğenim de idrar testinde çıkmıyordu kan testi yapınca orda çıktı

1 Beğeni

Benim adetime 2 gün kala öğrenmiştim.Bu kadar geç döllenme olabileceğini sanmıyorum malesef :confused:

3 Beğeni

Bı kan testi yapın içiniz rahat etsin adetin 13 geçmesi ve çıkmaması normal değil bı kadın hastalıkları uzmanına gözükün bence

1 Beğeni

Bence bi kadın doğum doktoruna gitmelisiniz rahim kalınlaşmasına bakılırdı

2 Beğeni

Geç döllenme olabilir. Doktora gidin isterseniz

Test yaptım kan testi çıkmadı ama hala adet olmadım

1 Beğeni

İdrar testinde de çıkamadı kanda da çkmmadı ama2 3 gündür yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor

1 Beğeni

Bende de adetimden 2 hafta geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı ama kan testi verdikten 2 gün sonra tekrar gittiğimde gebe olduğumu öğrenmiştim

Geç döllenme olabilir

Kaç gün geçmişti adetinizden

1 Beğeni

O zaman bi kadın doğum doktoruna başvur en iyisi onlar bilir. Nuran hanımın dediği gibi geç döllenme de olabilir

1 Beğeni

Canım merhaba, evde yaptığın idrar testi hassas olmayabilir. Kan testi verip emin ol bence Sonrasında gebelik yok ise bence 1 kere regl gecikmesi olabilir. Dönem dönem regl gecikebilşiyor. Benim evlilik sonrası ilk aylarda regl düzenim bozulmuştu.

1 Beğeni

Kan testi yaptır bence @Zehra.ç

1 Beğeni

Nasılsınız nasıl oldunuz

Daha adet olmadım ama belim çok ağrıyor bugün bilmiyorum neden

1 Beğeni