Aynı durumu yaşayan varmı
Test mi yaptın? Bence erken çıkmaz şimdi . Ben adetimin bitme gününden 10gün sonra yaptım çıktı
Geç döllenme olabilir bence kan testi yaptırmalısınız
13 gün geçtiyse çıkması lazım benim 5 gün sonra idrar testinde çıkmıştı çünkü. Bence kan testi yaptır benim yeğenim de idrar testinde çıkmıyordu kan testi yapınca orda çıktı
Benim adetime 2 gün kala öğrenmiştim.Bu kadar geç döllenme olabileceğini sanmıyorum malesef
Bı kan testi yapın içiniz rahat etsin adetin 13 geçmesi ve çıkmaması normal değil bı kadın hastalıkları uzmanına gözükün bence
Bence bi kadın doğum doktoruna gitmelisiniz rahim kalınlaşmasına bakılırdı
Geç döllenme olabilir. Doktora gidin isterseniz
Test yaptım kan testi çıkmadı ama hala adet olmadım
İdrar testinde de çıkamadı kanda da çkmmadı ama2 3 gündür yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor
Bende de adetimden 2 hafta geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı ama kan testi verdikten 2 gün sonra tekrar gittiğimde gebe olduğumu öğrenmiştim
Geç döllenme olabilir
Kaç gün geçmişti adetinizden
O zaman bi kadın doğum doktoruna başvur en iyisi onlar bilir. Nuran hanımın dediği gibi geç döllenme de olabilir
Canım merhaba, evde yaptığın idrar testi hassas olmayabilir. Kan testi verip emin ol bence Sonrasında gebelik yok ise bence 1 kere regl gecikmesi olabilir. Dönem dönem regl gecikebilşiyor. Benim evlilik sonrası ilk aylarda regl düzenim bozulmuştu.
Kan testi yaptır bence @Zehra.ç
Nasılsınız nasıl oldunuz
Daha adet olmadım ama belim çok ağrıyor bugün bilmiyorum neden