Adete 5 gün kala hamilelik

Cnm valla beklemek banada sıkıntı basıyo ama elimden başka bsey gelmiyo

Yok ya öyle saçmalık olmaz. Acilde mecbur çıkartmak zorundalar. 2 saate hadi sistem yavaş ilerledi 3 saate. Çoğu kez yarım saate çıkıyor zaten. Bunun için de özele para vermem ben :rofl: önemli bir şey olsa hiç düşünmem elbette veririm de. Daha pratik yolu var ya ondan dediö

Bütün yollarım tıkandı şuan​:woozy_face::woozy_face:

Ben ömrüm hayatımda ilk defa duydum zaten acilde bi sonraki güne sonuç çıktığını anlam da veremedim sağlık bakanlığına şikayet falan kimse de mi etmiyor yani herkes memnun mu ki bu durumdan hadi burda bhcg yani daha önemli bişey olsa ertesi güne 2 güne kadar olan olur biter zaten ki :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Elden bişey gelmeyince mecbur da işleyiş saçma yani sağlık kurallarına aykırı resmen hadi sen beklersin de beklenmeyecek bi sonuç ne yapacak :blush:

Uyudum uyandim bi bakayim da oyle geri yatayim dedim arkadas hala cikmamis sonuc :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: hepimiz meraktan doguracagiz hdjsjsjshskahsjs

Kiz bir de acik eczaneden bi tene daha test alsaydin keskem :see_no_evil: viiiyyyyy :sweat_smile:

Bu umursamamazlıktan dolayı ben kayınpederimi kaybettim şu bugün bu şu gün derken dayanamadı adam

İşimiz Allah’a kalmış artık cnm

:rofl::rofl::rofl: ben bugünde zor uyurummm

3-4 tane yaptım ztn attım ya hep silik cnm​:smile:

Hangi şehirse valla söyle de yolumuz düşerse etrafından dolaşalım. Hepimiz doğurduk doğurucaz burda :sweat_smile:

Bende de ayni oldu hatta sonra negatif cikti ama kan testim pozitif oldu cok sukur

Ya doktorun onu deme sebebi bazen hormonsal adet doneminde hcg oyle yüksek cikabiliyor ya ondan net bişey demek için 200 ustu bekliyorlar

Başın sağolsun canum çok üzüldüm :pensive::pensive::pensive::pensive:

İzmirrr hatta Bozyaka :rofl::rofl:

Rabbim hepimize yaşatsın inşallah o duyguyu

Belkide cnm

Dostlar saolsun Allah razı olsun cnm

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm :smiling_face_with_three_hearts: