Hanimlar merhaba yeni geldim ben. 2 oğlum ve 2 de düşüğüm var ama hicbirinde mide bulantısı yaşamadım 4 5 gundur midem bulanıyor koku hassasiyeti oldu. adete 2 gun var erken gebelik test aldim pozitif cikti beta verdim 12.7 çıktı. Düşük mü değer? hamile miyim degil miyim referans degeri de yok kafam karıştı. Nolur bi bakin
Teste göre hamilesiniz ama 1 hafta bekleyin tekrardan kan verin emin olmak icin derim
26 Kasım son adet tarihim ona gore 3+4 görünüyor. Hastanede verdiğim kan Değerinin referansi olmayınca kafam karıştı.
1 hafta beklemek de cok zor vallahi
Eminim cok zor olur merak ediyor insan heyecan yapıyor ama dogru sonuc icin bekleyin derim ben tam adet günümde yaptim 109 cikti kan verdigimde
Yüksekmiş sizin saglicakla alın inşallah kucağınıza. İnşallahhh hayırlısı bizim icin de
Amin insallah insallah darisi size
Gözün aydın canım Beta HCG testine göre hamilesin canım bir hafta sonra tekrar kan testi ver o zaman daha yükselmiş olur daha sonra doktor yolu gözüküyor kese ve fetüsü( bebeği ) görmek için ayrıca en son adet tarihin ne birde korunmasız ilişkiye yakın zamanda girdi isen geç döllenme olmuş olabilir
26 Kasım son adet tarihim ama gectigimiz aylarda ben cok duzensiz adet gördüm ayda 2 kez adet oldum ve regl uzunlugu 16yi buldu doktora gittim bitecegi gün yumurtalik kisti oldugunu soyledi 1 hafta sonra yani ayın 26sinda tekrar oldum. Bir kez korunmasız birliktelik yasadik onda da uygulamaya göre yumurtlama tarihine 4 gun vardı. 2 kez dusuk yaptim o yüzden tedirginim en sonki düşükte değerim dusuk ilerliyordu ve 9.hafta kalp atisi durdu
Testlere göre çok yeni bir hamilelik var. Fakat 2 günde bir düzenli olarak 2 kat artış oluyor mu bunun için beta hcg tahlili yaptırmanız gerek. Sağlıklı gebelikte %60 oranında artış beklenir. Aksi halde artışları çok düşükse sağlıksız gebelik olduğuna işarettir. Tabi döllenme ye bağlı bu durum da.
Yarin inşallah saglik ocagina gidecegim uyanabilirsem tabii
Anladım canım dualarım seninle birlikte inşallah güzel bir mujdeyle gelirsin buraya
İnşallah canm kucuk bebegim var 1.5 yasinda tedirginim aslinda ama Rabbimden geldi
Ne yaptın canım sonuç ne
Önceki gün kan verdim canm 138 çıktı
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım isteyen herkese darısı inşallah