Adete 2 gun var ben dayanamayıp test yaptim beta dusuk mü kizlar

Hanimlar merhaba yeni geldim ben. 2 oğlum ve 2 de düşüğüm var ama hicbirinde mide bulantısı yaşamadım 4 5 gundur midem bulanıyor koku hassasiyeti oldu. adete 2 gun var erken gebelik test aldim pozitif cikti beta verdim 12.7 çıktı. Düşük mü değer? hamile miyim degil miyim referans degeri de yok kafam karıştı. Nolur bi bakin

1 Beğeni

Teste göre hamilesiniz ama 1 hafta bekleyin tekrardan kan verin emin olmak icin derim

1 Beğeni

26 Kasım son adet tarihim ona gore 3+4 görünüyor. Hastanede verdiğim kan Değerinin referansi olmayınca kafam karıştı. 1 hafta beklemek de cok zor vallahi :face_holding_back_tears:

Eminim cok zor olur merak ediyor insan heyecan yapıyor :smiling_face: ama dogru sonuc icin bekleyin derim ben tam adet günümde yaptim 109 cikti kan verdigimde

1 Beğeni

Yüksekmiş sizin saglicakla alın inşallah kucağınıza. İnşallahhh hayırlısı bizim icin de

Amin insallah insallah darisi size​:smiling_face::pray:

1 Beğeni

Gözün aydın canım Beta HCG testine göre hamilesin canım bir hafta sonra tekrar kan testi ver o zaman daha yükselmiş olur daha sonra doktor yolu gözüküyor kese ve fetüsü( bebeği ) görmek için ayrıca en son adet tarihin ne birde korunmasız ilişkiye yakın zamanda girdi isen geç döllenme olmuş olabilir

1 Beğeni

26 Kasım son adet tarihim ama gectigimiz aylarda ben cok duzensiz adet gördüm ayda 2 kez adet oldum ve regl uzunlugu 16yi buldu doktora gittim bitecegi gün yumurtalik kisti oldugunu soyledi 1 hafta sonra yani ayın 26sinda tekrar oldum. Bir kez korunmasız birliktelik yasadik onda da uygulamaya göre yumurtlama tarihine 4 gun vardı. 2 kez dusuk yaptim o yüzden tedirginim en sonki düşükte değerim dusuk ilerliyordu ve 9.hafta kalp atisi durdu

1 Beğeni

Testlere göre çok yeni bir hamilelik var. Fakat 2 günde bir düzenli olarak 2 kat artış oluyor mu bunun için beta hcg tahlili yaptırmanız gerek. Sağlıklı gebelikte %60 oranında artış beklenir. Aksi halde artışları çok düşükse sağlıksız gebelik olduğuna işarettir. Tabi döllenme ye bağlı bu durum da.

Yarin inşallah saglik ocagina gidecegim uyanabilirsem tabii :face_holding_back_tears:

Anladım canım dualarım seninle birlikte inşallah güzel bir mujdeyle gelirsin buraya

1 Beğeni

İnşallah canm kucuk bebegim var 1.5 yasinda tedirginim aslinda ama Rabbimden geldi :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ne yaptın canım sonuç ne

Önceki gün kan verdim canm 138 çıktı

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin canım isteyen herkese darısı inşallah :palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni