Adet sancısı çekmek

Merhaba kızlar birkaç gündür karnımda sırtımda ve ayağımda sanki adetteymişim gibi sancı çekiyorum 15 haftalık hamileyim normalmi

Merhaba ,yerleşme ağrısı ola bilir kanama ve s olmadığı sürece korkmayın. Adet tarihinde en çok görülüyor bide bu ağrılsr

Teşekkürler sağolun cevap verdiğiniz için

Bişey değil​:ribbon:

Benimde kasıklarımda ve sırtımda çok ağrı var doktor kum döküyorsun dedi ama acaba gebelik olabilir mi

Gebelik testi yada kan tahlili yaptınızmı

Kan tahlili yaptım ama çıkmadı adetim bitti 10 gün oldu başladı ağrım doktor dedi kum dokuyorsun kumdan olma ihtimali var mı sizce

Adet vaktime daha 9 gün var

Ben ilk defa duydum canım ama senin için biraz araştırdım bol bol su iç ve sebze ağırlıklı yiyecekler tüket doktorun dediği gibi kum döküyor olabilirsin ben adet tarihim yermi gün geçmesine rağmen testlerde hamileliğim çıkmamıştı bazen geç döllenmedenolabiliyor sen adet tarihin geçince tekrar bir test yaptır

Anladım canım çok teşekkür ederim yani hiç çocuğum yok 9 aydır savaşıyorum mantarım bide intihabım çok o yüzden bir türlü düzenli ilişki olamıyor bu seferde yumurtlama vakti geçiyor yani bu mantardan kurtulsam tm diyecem ama mantar beni zorluyor

Benim için araştırdığınız için de size çok teşekkür ederim :smiling_face:

Bu arada canım kasık ağrım hafifledi ama sırt ağrım var bide midem ağrıyor ya hiç çözemedim valla :sweat_smile:

Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede iyileşim müjdeli haberi vermeniz dileğiyle

Ne demek keşke yardımcı olabilseydim ama fazla bilgim yok ancak araştırdıklarım bunlar

Bence benim tavsiyem güvenilir ve bilgili bir doktor tarafından takipte olmanız

Mantar için tedavi oluyormusunuz çünkü dikkat edilmesi gereken bir konu

İnşallah ya :face_holding_back_tears:

Zaten ilk düştüğümden sonra oldu yani 8 aydır var adetim bitiyor o da başlıyor neden olduğunu bilmiyorum özele de gidiyorum ama boş iyilesmiyor

Umarım en kısa sürede geçer büyük ihtimal oda engel olabilir hamileliğe

Zaten engel oluyor canım ikincisi gebeliğim onun yüzünden kimyasala dönüştü