Adet olamama

En son adeti 5 temmuzda gördüm ve hala adet olamadım muhtemelen tiroidimin yuksekliğinden adetim duzensizleşti testte yaptım gebelik yok sizce ne yapabilirim doğal yolla adet olmak istiyorum hastaneye gidince adet söktürücü verecekler biliyom oyuzden gitmekte istemiyorum

Soğan suyu kaynatıp içerdim bende düzensiz olduğumda herhangi bir rahatsızlığım yok ama bazen stresten havalardan geç olabilirdim . Tadı biraz kötü ama soğuyunca tek içişte içmeye çalışırdım . Aslında adet söktürücü de verse sizin için iyi olabilir doktor çünkü ileriye yönelik bir de rahatsızlığınız varsa düzenleyici olabilir .

Soğan maydanoz birazda kekik attım içine bugün içtim acaba kaç gün içecem siz kaç gün içerdiniz @AybikeKrp

Birde sabah akşam mi gunde kaç gün içerdiniz @AybikeKrp

Ben tek soğan yapıyordum olana kadar içiyordum 3 gün sonra falan adet oluyordum bazen 4 5 gün oluyordu . Kekik çayını çok adet ağrım olunca içerdim maydanozu bilmiyorum.

Gece yatmadan tüketiyordum . Ama bana kalırsa siz bi kadın doğum uzmanına görünün Allah korusun ilerde başka problemler yaşamayın tedbir olur en azından bişey de yoksa çünkü nerden baksanız 2 ay olmuş