Adet gunumden 2gun geçti

Merhaba Hanımlar benim yaşım 38 eşimle bebek sahibi olmak istiyorduk bir buçuk yıldır evliyim adet gunumden 2gun geçti hamilemiyim acaba test alıp yapamadım çalışıyorum evde çamaşır suyuyla yaptım pozitif çıktı sizce ne kadar güvenlidir

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Zehra1​:rose: bence is paydosunda bir idrar testi alip yapmalısın guzel haberlerini bekliyoruz :blush:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz evde yapılan testlerin doğruluk payı olduğunu sanmıyorum . Adetten 5-7 gün sonra yapılması öneriliyor biraz geçtikten sonra eczaneden test alıp yapmalısınız

2 Beğeni

Haklısıniz kan verdim çıkmadı test yaptım erken gebelik testi Gine çıkmadı erken heveslendim sanırım​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Zehra1 hoşgeldiniz :bouquet: belki geç döllenmedir.

@Bebek-isteyenler gurubuna katıldınız mı? Anne adayı arkadaşlar ile tanışmak size iyi gelebilir :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben de geciktikten tam 2 gün sonra erken gebelik testi yaptırmıştım çizgi anında kırmızı olmuştu. Bence normal test alın ben o tarz yöntemlere pek inanmıyorum açıkçası

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @Zehra1 :purple_heart: Çamaşır suyuyla yapılan şeyler falan güvenilir değil. 2 gün de henüz erken bir süre, mevsim dönüşü de gecikmeler yaşanabiliyor. Kesin sonuç almak için 3 gün daha bekleyin. Umarım güzel haberler alırsınız :pray::blush:

1 Beğeni

Üzgünüm kanda sonuç negatif ve erken gebelik testinin de negatif çıktı cok heveslendim ama leke de geldi

1 Beğeni

Sağlık olsun. Bir dahakine olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum :blush::pray:

1 Beğeni