Merhaba anne adayları adana yenisehir Hastanesi’nde kadin doğum doktoru tavsiye edebileceğiniz doktor varmıdır? Birde sezeryan olan anneler normal dikiş mı estetik dikismi yapılıyor acil bilgi lütfen…
@adana-anneleri yardım pliz
Kuzenim orda çalışıyor bana Erdoğan Koca yi önermişti. Bir defada muayeneye gittim iyi bir doktor. Bir kerede neşe hanıma gittim onun stajyerleri muayene etti kendisi pek ilgilenmedi
Şehir hastanesindeki çoğu doktorun asistanı bakıyor. Ben her muayeneye gittiğimde farklı bir şey söylüyorlardı. Maalesef gebeliğimin son zamanları çok stresli geçmişti. Doktor önerisi olarak Eren Haytaoğlu var. Kendisi muayene ediyor. Memnun kalmıştım.
Eren haytaogluyla Erdoğan Koca yakın arkadaş hastaya yaklaşımları da yaklaşımları birbiriyle aynı nerdeyse
Sizin doğum Mayıs’ta mi sadece şehir hastanesinemi gidiyorsunuz
Benim doğum Mayıs’ta görünüyor benim hesaplamalarıma göre sezaryen doğum yapacağım çünkü önceki doğumum sezeryan daha önce Güzelyalı Hastanesi’nde bayram bukan dogumumu yaptırdı ama bu sefer bayram beyi tercih edemeyeceğim maddiyattan dolayı fiyatlar baya uçmuş açıkçası
Sezeryanim estetik dikiş oldu önceki dogumumda acaba yenisehirde ne tür oluyor estetik mı normal dikiş mi
Bende ilk dogumumu Altın kozada yaptım bebeğim yoğunbakimda yattı iki hafta bize doğru dürüst bilgi verilmedigi için orayı tercih etmedim bu sefer eşim illa Medline gidelim diyor geçen aradım doğum ücreti 40 bin dediler bende ilkini sezeryen oldum bundada şehir Hastanesi’ne gidesim var hem bu yenidoğan çetesi haberleri çok korkuttu beni o yüzden özelden soğudum açıkçası bu arada benim doğumda mayista
İnan hiç bilmiyorum benimde ilki estetik ama şehir Hastanesi’nde nasıl oluyor bilgim yok sorusturayim ogrenirsem yazarım buraya
Olur teşekkür ederim
Bende altın koza Fatma hanıma gittim en son
Ben doğum yaptım. Bebeğim 6 aylık. Ben hem şehir hastanesine hemde Batıkent’e gidiyordum. Şehir hastanesinde Oğuz Yücel’i tercih etmiştim. Ama asistanları muayene ediyordu. Bebeğim için çok olumsuz durumları söylemişlerdi. En son Orta Doğu Hastanesine gitmiştim ve bebeğimin iyi olduğunu öğrendim. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için 2. gebeliğimde sürekli muayeneye gidiyordum. ALLAH’ın izniyle tekrar bebek düşünürsek sürekli muayenelere gitmeyi asla düşünmüyorum.
Benim bilgim yok maalesef. Ben evde doğum yapmıştım.