Adana şehir hastanesi

Merhaba Adana şehir Hastanesi’nde doğum yapan varmı varsa nasıldı eşleri alıyorlarmı odaya temizmi bi şikayetiniz varmı @adana-anneleri yardımcı olurmusunux

Dört ay önce orada doğum yaptım odalar tek kişilik temiz ama pek ilgili değiller birde biz taburcu olana kadar eşim asla bebeğimizi göremedi almadılar içeri kapıdan göstermeye bile izin yok

3 Beğeni

Çok saçma almamaları odaya ve tek kişilikmiş zaten teşekkür ederim yorumunuz için

Banada çok saçma geldi zaten odalar tek kişilik dediğim gibi almamaları çok etkilemişti beni herşeyi bi kenara bıraktım ama dışardaki ilk anlarına birlikte şahit olalım istemiştim ama bırakmadılar​:person_facepalming:

Doğumdan çıkınca babanın kucağına vermiyorlar mı? Ziyaretçi saati de mi yok bende nisan da yapacağım Adana şehir hastanesinde yazınızı görünce çok üzüldüm kaç gün yatırıyorlar doğumdan sonra bilgi verirseniz sevinirim

vermiyorlar şöyle anlatayım normal doğum yaptım ben normal bi odaya aldılar beni bi tane kadın refakatçın oluyor yanında o odada sancılarımı çektim tek kişilik oda refakatçım yanımdaydı kadın olması şart tabi üç te yatışım yapıldı gece dokuzda doğumum gerçekleşti eşim aşağıda heycanla bekliyor neyse bebeği kucağıma verip refakatçımla birlikte başka bi odaya alındım orasıda tek kişilik ti eşim gelip görebilirim bebeği dedim yasak dediler kapıya gelsin orda gösterelim dedim bebeği odadan çıkarmak yasak dendi öteki gün akşama kadar yattım göremedi eşim çocuğumu taburcu olunca gelsin eşin kapıya öyle çıkın dediler okadar ben çok etkilendim eşim yanımda olamadı en azından doğum gerçekleştikten sonra bi sarılsaydım o bebeğimize dokunsaydı die

Oda zaten tek kişilik hani alınmasında sakınca olmaz die düşünmüştüm ama koridorlarda da kadın hastalar dolaşıyor uygunsuz olabilirler erkekleri almıyoruz bu kata dendi bilginiz olsun başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplıyabilirim​:blossom:

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun baya uzun uzun yazmışsınız.Çok saçma gerçekten üzüldüm uygunsuz kendini bilen zaten gezmez arada da olsa,babalarında ilk görmeleri lazım şehir hastanesinin kötü yanı babaları yok gibi görmeleri muayene sırasında da içeri almıyorlar zaten özel hasteneler de çok pahalı malesef…

2 Beğeni

Eğer uzak demez işeniz Adana 5 Ocak devlet hastanesinin şiddetle öneririm:) Ben Eylül ayında doğum yaptım hastane yeni olduğu için pek bilinmiyor önce normal doğum yapıcağım odaya kadın refakatçıyla aldılar ama sadece doğum yapan ben olduğum için sancı çekerken eşimi de yanıma almama izin verdiler beraber egzersiz falan yaptık Yine dediğim gibi sadece ben olduğum için böyle bişeye izin vermiş olabilirler ama akşam 7 de acil olarak sezeryana alındım çıktıktan sonra eşimi de gördüm babamı da bütün ailem oradaydı 40 dakika kadar izin verdiler sonra herkesi çıkardılar ziyaret saatlerinde görüşebildik ama yine ricacı olduğumda eşimi odaya çağırabiliyordum :)) ama tek ben olduğum için olabilir bu arada doktorum hemşireler hepsi çok ilgiliydi hastane de çok temiz Ben özele gittim ama doğum fiyatları artınca oraya geçiş yaptım iyiki de geçiş yapmışım özele o kadar para vermediğim için çok mutlu oldum

Teşekkür ederim araştıracağım 4. Olunca her hastahane yaptırmıyor doğumu marsaya gitmiştim ilk burda 3 den sonra yaptırmıyoruz şehir hastanesine git demişti doktorum onun için gittim inşallah 5 ocak devlet hastanesi yaptırır da oraya giderim

Ne yazıkki öyle fiyatlar yüksek özelde bak onun dışında iyiydi hastane işte babayı almama kuralları hoşuma gitmedi

1 Beğeni

Onun için kafam karıştı ne yapacağım bilmiyorum sezeryanla olacağı için 2 gün yatırıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Aslında sezaryen olucaksın sen belki bırakırlar benim bulunduğum yere dikkat ettim de hep normal doğum yapanlar vardı belki sezaryene alınanlar farklı yere alınıyor ve babaya gösterme me olayı yoktur bi sormak lazım sezaryen olan varmı acaba orada

İnşallah dediğiniz gibidir 3 ocak da gideceğim öğrenebilirsem soracağım

İnşallah :blossom:

1 Beğeni

Eğer gidersen yiğit yüksele git benim doktorum o kadar memnun kaldım ki tekrar doğursam yine o doktoru bulurum çok ilgili nazik esprili ameliyathanede beni aşırı rahatlatmıştı

Riskli gebelik olunca yaptırmıyorlarmış 4.sezeryan diye yoksa giderdim

Aaa o zaman şehir hastanesine mahkumsun​:cry:

Malesef öyle :disappointed_relieved: