Adana şehir hastanesi

Adana şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi birkaç soru sormak istiyorum

1 Beğeni

@adana-anneleri Yardıma ihtiyaç var :grin:

3 Beğeni

Benimde doğumum yakın kararsızım Mars’a da mı yapsam şehirde mi diye ama benim bı arkadaşım yaptı 20 gün önce şehir de gayet memnun olduğunu konforlu olduğunu söyledi

1 Beğeni

Bende şuan Samsun’dayım fakat eşimin de benimde ailem Adana’da yaşadığı için Adana’da olsun istiyorum doğum ama nasıl bir yol almalıyım şehir hastanesine acilden giriş yapsam normal doğum için herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım hiç bilemiyorum. Marsaya ilk hamile kaldığım zaman gittim benim için berbat bir deneyimdi ablamda orada doğum yaptı hiç memnun kalmamıştı geçenlerde kuzenim doğum yaptı oda hiç memnun kalmadı ama şehir hastanesi için tek kişilik odalar ve çok konforlu dye duydum bende

Normal doğum için şehir Hastanesine acilden direk giriş yapabiliyorsun tabiki tavsiyem şehirde konforlu bir şekilde yapman bende orayı istiyorum kaç haftaliksiniz?

Ya ben şuan 21 haftalık hamileyim doğumum Mayıs ortası görünüyor ama Adana’ya göre araştırma yapıyorum nasıl olur diye açıkçası. Şehir hastanesinde Sezeryan doğum yapanlar var memnunlar, bende normal doğum düşünüyorum o yüzden biraz bilgi almak istiyorum siz normal doğum mu düşünüyorsunuz

Marsa’nın geçmişinde çocuk kayıpları gündem olmuştu. Ve bu son olaylardan sonra ( epstein) şehir hastanesi daha güvenli bence

1 Beğeni

Marsa için bende hiç iyi düşünmüyorum evet

Merhaba ben Adana’da yaşıyorum. Ama Altınkoza hastahanesine gidiyorum doğumu Altınkozada yapacağım

1 Beğeni

Merhaba, memnun musunuz peki ben altınkozanın muayene ücretini 700 tl olarak biliyorum fakat doğum ücreti hakkında bilgi vermediler telefonda. Samsunda yaşıyorum ama doğumu adanada yapacağım için buradan araştırıp bilgi almam benim için çok zor oluyor malesef

Bana suanlk doktorum normal doğum diyor 38 haftalığım ben fakat şehir Hastanesinde doğum yapmaya karar verdim marsaya pek güvenemiyorum

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin banada Doğumdan sonra detaylı bir şekilde bilgi verir misiniz süreç nasıl ilerledi gibisinden fikir olur benim içinde :cherry_blossom:

Teşekkür ederim Tabiki bilgi veririmmm​:pray::heart:

Doktorumu çok seviyorum ismi Amina Kardeşhani. Memnunum doğumu da orda yapacağım. Muayene ücreti 650 tl normal doğum 17.000 sezeryan doğum 15.000tl

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum bilgi verdiğiniz için :cherry_blossom:

1 Beğeni