Adana şehir hastanesi Ayrıntılı ultrason

Arkadaşlar merhaba Adana şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason var mı varsa nasıl randevu alabilirim Bide metrolife da ücreti ne kadar biliyor musunuz? @adana-anneleri

Ayrıntılı var diye biliyorum kişiye göre memnuniyet değişir brn seyhan başkente gitmiştim 2 ay önce 3500 civarı ödedim

Evet detaylı ultrason var MHRS üzerinden perinatolojiye alman gerekiyor ben hiç memnun kalmadım açıkçası

Şehir hastahanesi rezillik ya

Ozamn şimdi artmstir fiyat

Gerçekten mi

Çoğu kişi öyle diyor ama yinede bı fikir almak istedim

Valla canım Adana’da maalesef adam akıllı bakacak devlet hastanesi yok

Arayıp bilgi alın isterseniz ama büyük ihtimalle artmıştır

Teşekkür ederim canım

Tamam teşekkür ederim :relieved:

10 dakika bile sürmedi bana hicbise göstermedi rapor çıkartıp tutuşturdu elime ulatrason fotoğrafı dahi vermedi ben memnun kalmadim

Gitmekten vaz geçtim iyi yorum hiç yok

1 Beğeni

Eger ki imkan varsa devlete gitmeyin mersinde doktor deniz arıkan var işinin ehli guler yuzlu bi doktor biz gittik 1800 ödedik

Ben evlendgim için Urfa’ya taşındım Adana’ya da ailem için gidiyorum orya gitme imkanım olur mu bilmiyorum

Şehir hastanesinde var ama randevu bulmak çok zor diye biliyorum bende 1 ay önce girdim algomed Hastanesi’nde 2000 TL ödedim

Bende özele gidecem çoğu kişi şikâyetçi

Merhaba anneler geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun ben doğum için günü aldım şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım 12 temmuzda fakat bilgisi olan bana yazabilir mi şehir Hastanesi’nde doğum yapan var mı memnun mu nasıl geçti birde doğumda sonda takıyorlar mi bilgi verirseniz sevinirim

1 Beğeni

Canım sonda olayını bilmiyorum ama kuzenim orada olmuştu pişmandı baya hatta onunla orada olan insanlarda pişmanlığı yaşamış afedersin koyun gibi kesip atıyorlar bizi hiç umursamıyorlar diyordu Sen iyice araştır canım

1 Beğeni

Farklı hastaneye gittim 5 Ocak devlet Hastanesi’ne oraya yönlendirdi 4.gebelik riskli gruptayim diye

1 Beğeni