Arkadaşlar merhaba Adana şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason var mı varsa nasıl randevu alabilirim Bide metrolife da ücreti ne kadar biliyor musunuz? @adana-anneleri
Ayrıntılı var diye biliyorum kişiye göre memnuniyet değişir brn seyhan başkente gitmiştim 2 ay önce 3500 civarı ödedim
Evet detaylı ultrason var MHRS üzerinden perinatolojiye alman gerekiyor ben hiç memnun kalmadım açıkçası
Şehir hastahanesi rezillik ya
Ozamn şimdi artmstir fiyat
Gerçekten mi
Çoğu kişi öyle diyor ama yinede bı fikir almak istedim
Valla canım Adana’da maalesef adam akıllı bakacak devlet hastanesi yok
Arayıp bilgi alın isterseniz ama büyük ihtimalle artmıştır
Teşekkür ederim canım
Tamam teşekkür ederim
10 dakika bile sürmedi bana hicbise göstermedi rapor çıkartıp tutuşturdu elime ulatrason fotoğrafı dahi vermedi ben memnun kalmadim
Gitmekten vaz geçtim iyi yorum hiç yok
Eger ki imkan varsa devlete gitmeyin mersinde doktor deniz arıkan var işinin ehli guler yuzlu bi doktor biz gittik 1800 ödedik
Ben evlendgim için Urfa’ya taşındım Adana’ya da ailem için gidiyorum orya gitme imkanım olur mu bilmiyorum
Şehir hastanesinde var ama randevu bulmak çok zor diye biliyorum bende 1 ay önce girdim algomed Hastanesi’nde 2000 TL ödedim
Bende özele gidecem çoğu kişi şikâyetçi
Merhaba anneler geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun ben doğum için günü aldım şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım 12 temmuzda fakat bilgisi olan bana yazabilir mi şehir Hastanesi’nde doğum yapan var mı memnun mu nasıl geçti birde doğumda sonda takıyorlar mi bilgi verirseniz sevinirim
Canım sonda olayını bilmiyorum ama kuzenim orada olmuştu pişmandı baya hatta onunla orada olan insanlarda pişmanlığı yaşamış afedersin koyun gibi kesip atıyorlar bizi hiç umursamıyorlar diyordu Sen iyice araştır canım
Farklı hastaneye gittim 5 Ocak devlet Hastanesi’ne oraya yönlendirdi 4.gebelik riskli gruptayim diye