Adana da özel hastane

@adana-anneleri özel hastaneler de doğumlar ne kadar bilgisi olan anlasma yapan var mi dogumunuz ne zaman olacak benim eylul sonu ekim başı olmasi gerek fiyat yukselir diye düşünüyorum medical parkda muayne oluyorum ama ne kadar yukselir ozamana kadar

1 Beğeni

Ben algomed Hastanesi’ne gidiyorum orada en son sigortalı 15 bin TL dediler şuan ne kadar oldu bilmiyorum

1 Beğeni

Batıkent 17 bin, Ortadoğu 30 bin demişti.

Batıkentte doğum yapılmıyor ama Algomed Hastanesiyle anlaşmalı.

Seyhan başkent hastanesine gidiyorum ben sezeryan 17.500 ekstra oda ücreti var normal 15.000 di geçen ay

Hangi doktor takipli hasta olunca indirim yapılıyor mu acaba

Bende algomede gidiyordum sigortalı 15 bindi,altinkoza hastanesine gidiyordum bı ara da o da 20 küsur yapmış diye duydum.simdi medicalparka gidiyorum 25 bin dediler oda süslemesi ve fotoğrafçı dahil.

2 Beğeni

Medical park daha mantıklı Dr. Burcu hanıma cinsiyet için gitmek istiyorum videolarını izleyin insan gitmek istiyor

1 Beğeni

Didem alkaş yağınça gidiyorum ama indirim yapmıyorlar ben temmuz sonu ağustos başı gibi doğuracağım büyük bir ihtimalle zamda gelir diye düşünüyorum

Mutlaka gitmenizi tavsiye ederim kendisi doktorum o kadar ilgili ve narin bir insan ki herşeyi a dan Z ye detaylı söylüyor aklında bır soru işareti kalmıyor aldığı parayı hak ettiğini düşünüyorum

1 Beğeni

Muayenen ücreti ne kadar? Cinsiyet için mini süpriz yapıyor bayılıyorum :face_holding_back_tears:

Sigortalı 950 cnm 10 gün içinde ücretsiz kontrol var

1 Beğeni

Sen cinsiyet öğrendin mi canım? Cinsiyet için net bir şey söylemesi için sence kaçıncı hafta gideyim ?

Hastaneye doktora göre değişiyor bana 16 la 20 arası dediler başka hastanede 19 la 25 arası dediler

Cinsiyetimiz kız canım net olması için 17 yi bekle derim ama bazen detaylı ultrasona kadar beklemeni soyleyebilirler en net detaylıda ogrensirsin. Ben kesin 17 de öğrendim detaylıda netleşti

1 Beğeni

Benim pazartesi randevum var 16. Haftama girmiş oluyorum benim doktor söyler belki net Olmazsa senin doktora 18. Haftada giderim

Umarım gönlündeki senin olur​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayy aminnnn cümlemizin çiçeğim

1 Beğeni

Doktorum burcu hanım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok tatlı o kadın :cherry_blossom: ben cinsiyeti öğreneyim kendi doktorumdan net olsun diye burcu hanıma da gitmek istiyorum