Adana acibadem de hangi dr onerirsiniz hicbir bilgim yok yardimci olabilir misiniz?
@adana-anneleri help plz
Ben Şehir Hastanesine ve özel Batıkent Hastanesine gidiyorum. Acıbademe hiç gitmedim
Gittiğiniz hastanelerin hem muayene hem doğum ücretleri ne kadar
Merhaba ben Adana Altınkoza hastahanesine gidiyorum. Doktorumun adı Amina Kardeşhani. Çok memnunum Allahın izniyle doğumu da orda yapacağım. Kontrol 650tl normal doğum 17.000tl sezeryan doğum 15.000tl.
Şehir hastamesinde Oğuz Yücel’ e gidiyorum. Özel Batıkent Hastanesinde de Aylin İplik’ de muayene oluyorum. Çok memnunum. Muayene ücreti 600 Tl
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Doğumunuz yakınsa banada hastane ve doktorunuza ilgili genel bilgiler verirseniz doğumdan sonra çok sevinirim. Benim doğumuma 4 ay var bilgi olur benim içinde
Rica ederim Doğumum mayısta İNŞALLAH. Şehir hastanesinde düşünüyorum. Yengem de orda doğum yaptı. Tek odalı konforlu odaları var. Doktorum Yücel beyden de memunum açıkcası. Daha önce şehir hastanesinde kürtaj olmuştum. Memnun kalmıştım.
Ben yaşam tıp merkezine gidiyordum fakat hamile kalınca doktorum başka doktorlara bakmalısın dedi doğum yaptırmıyormuş çünkü. Daha yeni olduğum için şuanda da yeni bir doktor arayışındayım bende kimseye güvenemiyorum
Benim doğumumda mayısta 37. haftamdan sonra eğer riskli bir gebelik süreci olmazsa adanaya geleceğim inşallah özele de o kadar para vermek istemiyorum açıkçası o yüzden şehir hastanesi benim içinde iyi olacaktır. Ama ben muhtemelen acilden giriş yaparım çünkü gelsem bile doktor randevusuna ancak bir kez sıra alabilirim devlette randevu bulmak çok zor olduğu için
Ben de Ortadoğu Hastanesinde Filiz Kavi Seçen e gidiyorum.Muayene ücreti yılbaşı itibari ile 1515 TL oldu. Memnunun.Dogumumu da orda yapmayi düşünüyorum ama doğum fiyatıyla ilgili bilgim yok şimdilik.