Ada ? Masal? Kararsız kaldım isim konusu

Merhaba arkadaslar hepinize iyi günler dilerim. Ada ve masal ismi arasında kaldım sizce hangisi daha guzel?))

5 Beğeni

Masal daha güzel gelmistir bana hep ama Ada da fena degil ikisini bir mi koysan :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Ben tek isimden yanayim 1 tane olsun ama seçimde yapamiyorum banada masal daha guzel geliyo. Ama oğluma kağıt yazdım ikisinden birini seçmesi için hep ada çıktı :joy:

3 Beğeni

Masal çıkana kadar cektir o zaman :joy: bende tek isim seviyorum kizima da oyle koydum ama bazi isimler ikili olunca cok hos geliyor kulaga Masal Ada güzel oldu gibi :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Aynen bende oyle dusunyorum​:rofl::rofl::rofl:Evet ama bu türkiyede cok hos oluyo biz azeriyiz burda garipseniyo zaten masal veya ada ismide garipsenecek biliyorum bazıları bazı seyler diyop sinir bozacak ama kimseyi takmayacam

2 Beğeni

Her ikisi güzel isim Bence Siz azerimisiz canim

Evet azeriyim ama iki isim koymak istemiyorum tek isimden yanayim ama seçim yapamiyorum

1 Beğeni

Aaa kim ne derse desin kiz bosver ilk olursun fena mi :grin: bizde koyulam bi isim olmasina ragmen ogluma koyacagim isme karistilar daha modern bi isim olsaymis keske falan dediler bende herkes modern isim koyuyor bende farkli olsun benim olsun dedim diyorum :sweat_smile:

Kendimde tek isim istiyorum nebilim yaa . :melting_face:İsmi neki cocugunnun

1 Beğeni

Nasip olursa insallah Cihangir koycam kızımın adi da Duru

1 Beğeni

Ay duru cok guzel ya bi ara onuda düşündüm ama burda alay konusu olcak kizimin ismi su duruymus duru su vs vs cokda alay edile bilecek isim dreyil ama cocuklar arasında işte sonra kizim bana neden başka isim koymaıdn diye sevmez diye düşünyorum

2 Beğeni

Burda tercih edilen bi isim sorun yasamadik hic o yuzden isim bulmak gercekten zor icine sinen güzel bi isim bulursun umarim :smiling_face:

1 Beğeni

Azerbaycanda mı yaşıyorsun? türk isimlerine izin var mı? Masal çok güzel bence de

Evet . Neden izin alcakmışızki canım zaten cogu turk isim koyuyo ama cift isim yok yani bende zaten tek isim severim

2 Beğeni

Bence ikisi de çok güzel ada ismi için hoş olmaz demiştiniz sanırım geriye masal ismi kaldı :innocent:

3 Beğeni

Masal daha iyi tek isim olacaksa :smiling_face_with_three_hearts: Kulağa hoş gelmesi değil anlamı çok önemli . Ada kara parçası su yüzeyinde pek anlamı yok hem okunuşu güzel değil hemde bebek için anlamsız bir isim

2 Beğeni

Ben hep şöyle düşündüm isim seçerken;

Büyüdüğünde çalışırken ya da bi topluluğun içinde seslenirken:

Masal hanım Ada hanım

diye seslenicekler sence hangisi kulağa daha güzel geliyor

Bence ada daha güzel geliyo kulağa​:blush::hugs:

5 Beğeni

Bence ADA daha hoş geliyor kulağa.:heart_eyes:

1 Beğeni

Masal çok güzel

5 Beğeni