Kızlar saat gecenin 3 ünde uyandım ve saat 5 şuan açlıktan uyuyamıyorum normal mi yani buuu? 28 haftalık hamileyim. Ve son zamanlarda sürekli olmaya başladı. Bi insan acıktı diye uyanır mı? Öneri pleaseeee
Ben öyle bir durum yaşamadım ama 38 haftalığız şimdi yaklaşık bi 4 5 haftadır bende de acıkma hissi oluyır o yüzden gece yatmadan az öncesinde bir portakal falan yiyorum minik boyutlu öyle yatıyorum kalkınca su içip geri yatıyırum çok sık tuvalete gidiyorun zaten . Doktorunuza diyin bazen kullanılan vitamin hapları iştah açıyor o sebeple belki değiştirir vitamin hapınızı
Ayy bilmiyorum yaa ama 3 ten beri ayaktayım yedim ama hala açım
Biraz psikolojik olabilir mi acaba . Yanlış anlamayın beni lütfen . Bende öyleyim bu aralar kafama nasıl doğurucam konusunu takıyorum kendimi de ister istemez yemeğe tstlıya falan vuruyorum canım bişeyler istiyor gibi sürekli ama yemesem de olur diyorum içimden engel olmak istemiyorum sadece mutlu ediyor diye.
@Yaseminnn merhaba Gece geç saatlerde açlık hissiyle uyanmak, hamilelikte sık karşılaşılan bir durum. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin büyüme hızı artar ve bu da annenin daha sık acıkmasına neden olur.Hamilelik sırasında metabolizma hızlanır ve vücut enerji ihtiyacını karşılamak için daha sık besin talep eder.Gece kan şekeri düşüşleri de açlık hissine yol açabilir.Endişe, heyecan gibi duygusal durumlar da iştahı artırabilir.
Yanında kraker, meyve, yoğurt gibi hafif atıştırmalıklar bulundur. Çok yağlı ve şekerli yiyeceklerden kaçın.Sıcak süt hem tokluk hissi verir hem de rahatlatıcı etkisi vardır.Bazen susamışlık, açlık hissiyle karışabilir. Bir bardak su içerek durumun netleşmesini sağlayabilirsiniz. Gündüzleri düzenli ve dengeli beslenmeye özen göster. Bu sayede gece açlık hissi azalabilir.
He yok yok kesinlikle psikolojik değil yaa doymuyorm da normalde böyle değişik bi şey oldum dünyayı yesem doymuyorum
Bilgilendirme içinçok teşekkür ederim