Açılması hiç olmayanlar!

Anneler merhabalar, Hiç açılması olmayıp, suyu-nişanı gelmeyip normal doğuran var mı? Suni sancının zararı nedir?

2 Beğeni

Açılma olmadan normal doğum olmaz ki zaten. Bu saydığınız durumlarda suni sancı verilir, yine açılma olmazsa sezaryen yapılır

2 Beğeni

Benim kuzenimin açılması 1 cm di suni sancıyla doğum yaptı açılması oldu sadece ilk ve suniyle olduğu için birazcık zorlandı açılma için ben şimdiden ahududu yaprağı çayı ve hurma yemeye başladım bi de yürüyüş yapmaya çalışıyorum kordon bi kere boğazına dolanmış inşallah oda bi sorun olmaz normal doğum yaparım

1 Beğeni

Siz kaç haftalık oldunuz

1 Beğeni

35+5’deyim, bende hurma ananas yiyorum, ahududu yaprağı çayı içiyorum. Ama benim gebelik riskli olduğu için doktor 37 bitince alırım diyor, o yüzden bende 37 de bebek kendisi gelsin, acilmam olsun da normal dogurayim diye endişe ediyorum. İnşallah da sezeryan olmadan doğururum. Ama 1 cm bile acilmam yok, servikal kısalık yok, Nişan yok, suyum gelmedi. Sıfır acilmayla suni sancı olayı nasıl oluyor yaşayan var mı merak ediyorum

2 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Çatı darlığı ve normal doğum

Aktarlarda bulabilirsiniz

1 Beğeni

Ben aktarda bulamadigim için internet üzerinden sipariş verdim

1 Beğeni

Teşekkür ederim bnde aktarda bulamadım o yüzden sormak istedim

1 Beğeni

Suni sancının bir zararı yok elbetde ama bu saydıklarınız yoksa normal doğum yapamazsınız.Açılma olupda sancı olmasa suni sancı alarak doğum yapan çok.Ama açılma olmadan suni sancı verilmez.

1 Beğeni

Doğum stresi de gelmiş inşallah gönlünüze göre olur

1 Beğeni

Stres mi desem başka birşey mi bilmiyorum bu hissettiğim ne, tek istediğim ikimizinde sağlıkla ameliyatsız olması. Dünya varoldugundan beri işleyen bu doğal süreci yaşamak istiyorum. Ancak bebeği çok bekletemeyecekleri için sezeryana mecbur bırakıyorum. Ben en azından denemek istiyorum, olmuyorsa yine sezeryan olacak zaten :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Aminn inşallah hepimiz bütün kadınlar avazda dogursunlar inşallah :white_heart::palms_up_together:

1 Beğeni

39 haftalık oldum acilmam , yalancı sancim hiçbirseyim yok oturdum bekliyorum doğumu​:joy: doktorum normal demişti ama bu gidişle nolur bilmiyorummm

2 Beğeni

Benimde yoktu suni sancı verildi daha sonra açılmam oldu ama sonuç 8cmle sezaryen oldu

2 Beğeni

İlk gebeliğimde ben de 41. haftama kadar beklemiştim :grin:

1 Beğeni

Merhaba doğumunuz nasıl oldu şuan sizinle aynı durumdayım :joy: merak ettim doktor banada normal dedi ama hiçbir belirti ve açılma yok