Kızlar salı günü beta 26.5 ile gebe olduğumu ögrendim bugün doktora geldim fakat bişey göremedi çok erken iki hafta sonra gel gebe değilsin gibi düşünüyoruz dedi
Ultrasonla karından 3000 üstü Vajinal 1500 olunca hcg gözükebiliyor ondan endişe etmeyin
Yaaa birazda olsa içim rahatladı
Benim betam 3500 den fazlayke bile keseyi anca gördü daha çok erken bişey gözükmez zaten ![]()
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattnz
Canım korkma daha erken küçük da ben yaklaşık bence 4000 olmuştu daha üzerinden bı kaç gün sonra oda Altan muaneyle keseyi görmüştüm merak etme bjraz bekle öyle git
Canım ama son adet tarihine göre 5 haftalık olması lazım
Ya canım 5 haftalık deildir emin ol
Sadece sağlık ocakları biraz daha fazla söylüyor lar adet tarihine göre
İnşallah ya sevinemyrm bile ben zaten bugün bebek için gitmedim enfeksiyon için gittim onada iki hafta sonra gel hem bıda bakalım hemde onu konşrz dedi ben ordan çikinca kan verdim salı günü beta 26.5 idi bugün 92 çıktı ama doktora diyemedim çıktıgım için ordam
Ve zaten HCG ende daha düşük deil ben ilk 1200 le öğrenmiştim oda 3 4 haftalık di
Devlete gittim bugün
Bak emin ol 1 2 haftaliktir
Doktor iki gün gecikme ile öğrenmeme şaşırdı 26.5 beta hCG ile
Ben tam adet günümde öğrendim ondada 1200 cikti
Teste bile çıkmadı negatif gördüm önceki gebelikte kaset test net çift çizgiydi gittim kese görünmüştu
Evet öyle aslında biraz da HCG değerine bakarak da kaç haftalık oldunu ogrenbilirsin
Bilmiyorum dış veya kimyasal olabilir deyince moralim bozuldu
Yok canım korkma kötü de düşünme daha küçüktür bak yükseliyor da
Teşekkür ederim canım destek olduğun için pazartesi sağlık ocağında bıda kan vercem