Merhaba kızlar 30+2 haftalık hamileyim bebeğimde bu zmana kadar sorun yoktu bu ay kontrolse bacak boyu kısa dendi özele gittim 1 hafta geriden geliyor dedi devletteki de 3 hafta dedi napcam çok streslıyim
Stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Stres yapma canm zaten doğuma az kalmış benim arkadaşıma da neler neler dediler ama sağlıklı bir kızı oldu çok şükür sende üzülme ultrason cihazı yanıltabilir
Amin inşallah cNım da insan ister istemez düşünüyor üzülüyor strese giriyor
Doktorlar öyle bir anlatıyor konuşuyor ki sanki sakatmıs gibi insanda şüphe uyandırıyorlar
Sen sadece dua et inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın korkma bu konuda doktorlar çok yanılıyor doğunca anlaşılır anca birde içerde yeri dar iki büklüm bebek kontrolleri ne gt ama her söyleneni takma
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ![]()
iyi düşün iyi olsun canm. Bütün muayne olduğum ultrason evraklarında ölçümlerin yanıltıcı ve 100% lüğü göstermediği yazıyor, yani herşeyi normal denipte cok problem yaşayan bebek gördüm o yüzden bütün bebişlerimiz allaha emanet, sağlıkla gelirler inş![]()
İnşallah öyle olur ya o kadar korkuttular ki bugün tekrardan doktora gittim özele gittim bu sefer korkulacak bir şeyin olmafıgını söyledi içime su serptı resmen sizin desteğiniz için de çok teşekkür ederim
![]()
Cümlemizden canım rica ederim ![]()