Bebeğim 25 günlük Emmeden sonra kusma, emerken ayaklarını karnına çekme ağlama huzursuzlanma emmeyi reddetme, 3 4 dk emmeyi bırakma , ağızda salya gibi bir şey, burunda hırıltı tuvaleti sesli ishal gibi rengi turuncu sarı sıvı gibi Gazını kendi çıkarıyor acab usuttum mu ya da ne olabilir
Çocuk doktoruna gösterin bence hasta olabilir, kendi gazını çıkarsa bile hepsini çıkaramaz siz yinede gaz masajı damlası kullanın
Agızda salya burunda hırıltı memeyi emmede zorlanma bırakma aynı belirtiler bizde de vardı bebegim 14 günlüktü daha o gece hastaneye cocuk acile götürdük hemen kan testleri burun sürüntü testleri yapıldı akciğer filmi cekildi sonuc malesef adeno virus yani grip virusu geldi. Ayrıca hastalığa baglı olarak da sarılıgı yukselmiş. Bebegimi aynı gün baska hast yenidogan yogun bakıma sevkedildi. Beş gün kuvozde kaldı bebegim. Ciddi tıkanması vardı bir günde oldu butun bunlar… Dr bana cok erken farketmişsiniz yoksa ciğerlerine inebilir zatureye bronsite cevirebilirdi dedi. Cok ama cok zor gunler gecirdim yenidoğanlarda solunum yolu enf hayati risk olustururuyor…Lütfen bebeginizi acile goturun. Cok gecmis olsun.
Götürdük geçen gaz var dendi film çekildi ateş olursa hemen getirin dedi