Bu ney neden oluyor söyleyin bilen var mı kızım doğduğundan beri bununla uğraşıyoruz temre dediler duasını okutuyorum dün tamamen geçti şimdi kalktım yine aynı olmuş doktor hamazing krem vermisti o da geçirdi akşam sadece sürmedim yine bu hale geldi başına gelen var mı yardımcı olun lütfen
@Lasli0 bebekle ilgili soruları #mucizebebek uygulamasından soralım lütfen
Kanlı kaka köpüklü kaka var mı alerji olabilir ama daha çok atopik dermatite benziyor hangi şampuanı kullanıyorsunuz çok sık yıkıyormusunuz scaklarda aşırı giydirmeyin kendi sütünüzden lokal olarak sürün atopik krem kullanın
Evet kakası köpüklü dalını kullanıyordum belki ondan olabilir dedim we baby kullanmaya başladım bı ara şampuan da kullanmadım yine aynıydı sıcaklar başladı başlayalı da atlet tek giydiriyorum çorap bile giydirmiyorum sütümü her gün sürüyorum hamazing krem vardı doktor verdi onu kullanıyorum
Muhtemelen bir seye alerjisi var. Büyük bir hastane de herşeye bakilmasi gerekiyor beklemeyin hemen gidin
Kakası köpüklüyse alerji durumu olabilir gaitada gizli kan tahlili vs yaparlar bakarlar dr götürün tekrardan dalin ve we babyde benim çocuğumun yüzüde pütürleşti iyi değiller gerçekten ama sizin durumuuz başka