Ayy kıyamam ya öpüyor musunuz ondan olabilir yaa
Kıyamam nasıl böyle oldu kıyafetleri ütü olsun deterjanı olsu bunlara özen gösteriyormusun bide öpme falan varmı
Cildiyeye götürün belliki doktor pek ilgilenmemiş ya
Kuzum vegaferon demir damlası kullandın mi oda ywoiuromus sonra deterjan vs
Hiç öpmuyoruz zaten dogduktan 1 hafta sonra boyle oldu cildiye için randevu almaya calısıyorum oda malesef bulunmuyor bulur bulmaz goturucem İNŞALLAH
Yok hayır kulanmadım hiç
Öpme olmuyor kıyafetlerıde hep özenle tıtızlıkle kulanıyoruz dua edın İNŞALLAH gecer hemen..
Anladım kuzum sen sıra bulamiyorsan sağlık ocaginizdaki Dr bir rica et bakalım belki onlar alabilirler
Koyde gorev yapıyoruz saglık ocagı yok sanmıyorum gıdıncede yardımcı olsalar bugune kadar hıc olmadılar talep oluşturdum İNŞALLAH en kısa zamanda bulurum dua edın lutfen
Yanlış yönlendirmek istemem ama bebeğinizin suya alerjisi olabilir mi bir arkadşımın bebeğinde bu durjm vaardı başka yerlerinde vaar mı allah şifa versin çabucak düzelsin inşallah anne sütü iyi geliyor diye bi drdan dinlemiştim ama siz yinede tabi dr danışın belki anne sütüne bile alerjisi olabilir
Bilmiyorum ki bende şaştım kaldım
Sıcaktanda atıyor bazen yüz canım korkmana gerek yok bide incilik diye birşey vardır belki onu çıkarmıştır eğer evde inci varsa çocuğun eline falan taksan da geçiyor
Rabbum tez vakitte sifa versin inşaallah evet alerji durumjda olanilir kakası naisk mukus var mı kakada kan da belirtisi
Bırazda karın bolgesınde var ve hafıf bogazında ama encok yuzunde var
Yok hayır sarı yapıyor hep yüzüne dokunca bıraz sıcaklık var egzama degıldır İNŞALLAH
ALLAH razı olsun guzel dualarınız için cok zor anne olmak her acıyı gecıyoruzda cocukların ufacık bı canları acısa annenkı daha beter acıyor
anne sutunden kaynakli da olabiliyormus. sutunuzde bir sey oldugundan degil. anlik reaksiyon gosterip sonrasinda zamanla gecebiliyormus. doktorunuz bu yuzden zamanla gecer demis olabilir. bebegimle 1 yil isimli bir kitapta okumustum bu durumu. yine de arastirmakta fayda var.
Atopik dermatitede benziyor oda boğazlarda olabiliyor atopik krem kullanıyor musunuz hiç denediniz mi yani gerçekten çok üzüldüm minik bir an önce iyileşsin inşallah bolca şifalar diliyorum…
Allah şafi ismi ile muamele eylesin inşallah canım