Acilden kan tahlili verebiliyor muyuz

Selam kızlar acilden giriş yapsak hamilelik testi için kan vermek istiyoruz desek kan alıyorlar mı

Evet aliyolar canim

Evet verebilirsiniz hamilik şüphem var dersiniz hemen kan tahlili ister ben öyle yapmıştım istedi ve sonuç 1 saate cikmiti

Ben gitmiştim ama acilde olmaz dediler hemen hastanenin aile hekimliğine geçip ordan verebilirsin dediler bende ordan verdim

Benden almamışlardı acilden olmaz dediler poliklinik e gitmen gerek demişlerdi

Bir rahatsızlık için gidince hamilelik şüphem var derseniz alıyorlar, sadece gebelik testi için acilde yapmıyorlar diye biliyorum

Bir rahatsızlık için gitmemistim ben doğru olabilir bilmiyorum ben öyle gittim söyledim ve baktı

Bana da bakmadılar dedim başım dönüyor kusuyorum biraz abarttım baktılar​:joy:

Bana bakmadılar ben özelde acile gidip baktırmıştım. Başka şikayetlerle giderseniz belki bakabilirler

Eğitim arastirmaya gittigimde direk test yapmislardi bizede müjdelemislerdi
Bi bahaneyle de yaptirabilirsin ilac kullaniyorsanız ilac kullaniyorum dersiniz ve ya agır iste calisiyorum ogrenmem gerek gibi bi bahaneylede bakarlar direk

Antibiyotik ve ya başka bir ilaç kullanacağım gebelik şüphem var diye gidersen yaparlar ama direkt test için gidersen yapmayabiliyorlar

Doktoruna ve göre degisiyor benim 10 gün kanamam vardı bitti 3 gün sonra yine başladı evde test yaptım pozitifte durumu anlatınca benimkine baktı önümde bir hasta vardı onunkini kabul etmedi test yapmadı ona

Aile hekimliği yapıyorken acil pek bunla mesgul edilmek istemez acil olarak görmuyorlar buyuzden gecerli bi sebep sunmak gerekiyor gebeliginizi acil ögrenmeniz gereken sebepler sizin kanama olmasindan dolayı bakmiştir

Bas donmesi var midem bulaniyor dedim ve hamilelik suphen var mi diye sordu bnde olabilir dedim hemen kan testi aldilar