Acil yardım

24 haftalık gebeyim iki gündür kabızlık yaşıyorum fitil kullandım karnım çok ağrıyor ama makat bölgem çok acıyor bu yüzden lavaboya çıkamıyorum kasıldı sanki

Fitil yerine kaysi filan yeseydin canım aynısını bende yaşadım kaysi yedim su içtim ve rahat tuvalete çıkardı biraz bekle ağrısı geçer

Fayda etmedi maalesef

Yoğurt filan da bağırsaklara iyi geliyor bende işe yarıyordu onları denedinmi

Kefir içiyorum inanın iki gündür doğru düzgün birşey yemedim midem rahatlasın diye ama yok kasıldı kaldı lavaboya gitmeye korkuyorum

Korkma bı çık dene yapamayınca ağrısı artıyor yapınca geçiyor 35haftaliktim ona rağmen zorladım kendimi ben biraz ağrıdı tabi ama uzandım geçti hepsi bebeğe bı şey olir diye zorlamak istemediğim halde zorladım kendimi biraz

Çok ağrıyor lavaboya oturunca kasılıp kalıyorum çok zor ya

Canım makat bölgene biraz krem veya yağ sür bekle hem yumuşatır orayı yaparken. Bol bol kayısı ye. Çok aşırı zorlama yapma ama ara sıra iyi hissetikçede yapmayı dene bence

Bol bol su ic surekli kabiz olan biri olarak söylüyorum gerçekten cok zor bir durum ben aci biber yiyerek çıkıyorum tuvalete kayisi falan.ise yaramiyor bende de istersen bir.dene

Toz kullan 3 saatte bir Bi de klisma 1.sefer

Cogumuz bu dertten cekiyoruz bagirsaklarimiz progestron hormonu yavas calisiyo hareket

Vs.