Arkadaşlar 38+5 haftalık oldum çok sancım var nişan yada suyum gelmedi sırtım şiddetli ağrıyo karnımda sancılar var rahat yatamıyorum yattıgım zaman sırtım ağrıyo ve dönemiyorum ne okursa gitmem gerekiyo suyumun gelip gelmediğinide anlamadım ıslaklık oldu iki gün önce ama emin olamadım orkit takıyorum suyum gelirse yinede hissedermiyim bir bilgi verirmisiniz
Dogum sancisina benziyor cnm
Doğum yaptım hemde bu yazıyı yazdıktan sonra gece
Çok şükür rabim analı babalı büyütsün inşallah doğumun nasıl geçti normal mi oldu
Normal doğum mu canım
Malesef suyum patladı sezeryana aldılar
Ama su patlicak zaten o nasıl bı gerekçe doktor neden öyle bişey yapmış anlamadım bu arada rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün insallah
Teşekkür ederim cnm ama benim suyum da kalmamış kanlı bir şekilde evde suyum patladı acilde suyu patlamış ameliyat dediler
İşte benimde evdeyken suyum bitmişti o şekilde bana suni sancı verdiler dört saat suni sancı dan sonra çocuk oldu ama çok aci çekmiştim gerçi Cok zor bı doğum olmuştu belki de normal yapsan seninde öyle zor olucaktida doktor öyle karar verdi
Yok cnm ya ben normal istiyodum şuan yatakdan kalkıcak mecalim yok dikişlerim fazla
Oda zor ya Rabbim şifanı versin insallah