Acil Sezeryan Hikayem

Selamünaleyküm hanım kardeşlerim.9 aydır bu forumlarda sizinle beraber gecti gitti.Devlet hastanesinde basima gelen olumsuzluklari anlatmıştım.Tabi oradan tatmin olmayınca özele gittik.Ultrasonda her sey normal iken Nst bir türlü normal seyrinde ilerlemiyordu.2,3 kere Nst ye girince doktor yatis verdi nst ye bagli bir yatıştı bu.Bebek iceride bir stres yasiyor ama ultrasonda gorunmeyen bir sey bu dedi doktor takibe alalım dedi. Neyse apar topar Medicana’ya gittik orada yatis islemleri yatis derken nst duzelmedi ve acil sezeryana karar verildi.Kendimk basindan beri normal doguma hazirlamis biri olarak sezeryan cok heyecanlandırdı beni ama asla hic bir seye engel olamiyorum surec ilerliyor, bir anda kendimi ameliyat masasinda buldum ve bebeğim dünyaya geldi.Sesini ilk duyduğumda hungur hungur agladim o nasil farkli bir duyguymus oyle.:melting_face: Eriyip bittim sesinin tonuna naifligine. Hemen cocuk doktoru gerekli tetkikleri yaptı cok şükür sapasağlamdı. Daha sonra ogrendik ki plasenta kucuk kordon kisa imiş.Eger gecikseydi ya oksijensiz kalir ölürdü ya da sakat kalırdı dedi doktor.Bu minik mucizemiz böylece hayat sahnesinde yerini aldı. Kardeşlerim benim tecrübem hepinize ornek olsun nst bozuk ciktiginda mutlaka önemseyin.Selamlar, saygilar

4 Beğeni

Twbeik ederim canım, Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah.:pray: Seni de bebek gelişimi takibi için Mucize Bebek uygulamasına alabiliriz artık :smiling_face:

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. :cherry_blossom::blush:

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Lohusaliginiz hayirli olsun​:rose:

Çok şukur sag salim kavuşmuşsunuz bebeginjze​:palms_up_together:

1 Beğeni

Lohusalığınızhayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün inşallah…

1 Beğeni