Acil kızlar

Bebeğim göğsümün bi tekini tutmuyor ucu içine dönük ve büyük olduğu için ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun Bebeğim aç kalıyor​:pleading_face:

@admin

@Hatice

Meme ucu kullandinizmi

Göğüs uçları var onlardan alıp kullanabilirsiniz. Birde bir hemşire veya ebe yardımı ile göğüs ucunu enjektörle çekebilirsiniz. Yada sütü sağıp verebilirsiniz ama bebeğin emmesi ile aynı işlem olmadığı için sonradan sütte azalma yaşayabilirsiniz. Yada hastanenin emzirme ile eğitimleri var oradan destek alabilirsiniz.

Yok ne olduğunu bilmiyorum ki yardımcı olur musunuz

Bunun için nereye baş vuracağım ya da nereye danışmaliyim

Devlet hastanelerinde “Bebek Dostu” ünvanı kapsamında, eğitimli ebe veya hemşireler tarafından Emzirme Danışmanlığı/Laktasyon Poliklinikleri bünyesinde ücretsiz destek verilmektedir. Doğum öncesi gebe okullarında başlayan eğitimler, doğum sonrası emzirme teknikleri, meme sorunları ve süt artırma (relaktasyon) konularında uygulamalı danışmanlığa dönüşür.

Bulunduğunuz yer de devlet hastanesinde vardır. Araştırın ona göre gidin. inşalAllah faydasını görürsünüz :slightly_smiling_face:

Çok sağolun çok teşekkür ediyorum şimdi ordan geliyorum orda çok faydalı bilgilerde edindim asla tutmaz dediğim göğsümü tuttu bebeğim​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:tekrardan çok teşekkür ediyorum :heart:

1 Beğeni

Çok sevindim. Bol bol sütünüz olsun inşalAllah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: