Acil herkes baksın

Bayadır vajinamda ağrı var hareketlerim aşırı şekilde azaldı yürütmüyor uyutmuyor Bu arada 35 haftalığım bilgisi olan var mı

Maalesef bı bilgim yok canım ama uyutmayacak kadar ağırsa doktoruna bı danış derim. Benim doğuma kadar kasıklarımda ağrı vardı bazen çok siddetliydi ama doktor sorun olmadığını söyledi bebek baskı yaptığı içinmis ama senin durumun hakkinda bişey diyemem

Canım ya sanırım sen doğum yaptın sancım var 10 dk da birdi 5 e düştü sence doğuyor muyum nişan su yok ama sadece sancı sürem kısaldı

Sanırım bebek kanala girmiş

Bı doktora git bence doğum başlamis olabilir benim 3 çocuğun sadece 1 inde Nisan geldi suyum hiç birinde gelmedi…mutlaka bı kontrole git mümkünse acile bekleme

Canım daha erken ama sancın sıklaştıysa bı acile git baksınlar çünkü ben iki defa doğum yaptım ikisininde süreci farklı ilerledi ilk dogumumda senin gibi sancım sıklaşınca gittim sonra nişan geldi ikincide de nişan geldi suyum geldi sonra sancı başladı ben seni yanlış yönlendirmeyim şimdi .

@Sevim09 merhaba​:rose: erken doğum belirtirsi de olabilir pelvik ağrısıda olabilir. Bebeğin hareketlerinde azalma var mı. Tedbir amaçlı doktora gitmende fayda var :rose:

Ne yaptınız gectimi sancilariniz

Yok geçmedi hastane yatış verdi doğumu bekliyorum kızım biraz kararsız ha geldi ha gelecek bakalım

Açılma falan varmı suni sancı gibi bişey verdiler mi

Gözetim altındaysan iyi canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın