Acil doktor önerirmisiniz?

Hanımlar ben doğurdum çok şükür Muğla’da ama kız kardeşim Manisa da ikamet ediyor ilçesinde ve çevresinde hiç iyi doktor yok memnun kalan bilen varsa önerirmisiniz en son kardeşim gittiğinde doktor dalga geçmiş doğumuna az kaldı sancıları baslio araştırıyorum ama bulamıyorum doktor önerirmisiniz lütfen :persevering_face::heart:

Hatta psikolojik olarak doktor yüzünden yıprandı korkuyor ona destek olmaya çalışıyorum uzaktan da olsa sizden ricam sizde yardımcı olurmusunuz

@manisa-anneleri öneriniz var mı?

Özel mi devlet mi tercih ediyor Memnun olunan doktorları yazıcam bende çok gezdim araştırdım -Özel olarak Grandmedical Belgin Koçak -Şehir Hastanesi Murat Özşahin -Şehir Hastanesi Serdar Erman (sezeryancı diye anılıyor ama ilgi güzel) -Merkez Efendi Hastanesi Duygu Uçar/Mehmet Emre Peker 2side iletişimleri süper (bu hastanede 1 ağustosa kadar normal doğum yok sonrasında açılıyor ebeler harika) -Celal Bayar Kemal Sarsmaz Perinatoloji uzmanı (benim gittiğim doktor harika bir insan) *şehir ve devlet hastanesi hijyen ve odalar harika -Celal bayar doktor harikada olsa da hijyen kötü odalar ufak

Özel düsünürseniz. Ebru taşkend yada Hasan demirel önerebilirim.

Çok teşekkür ederim şimdi kız kardesimle konusucam bunların hepsi merkezde mi

Ne yalan söyleyeyim özel için imkanlar iyi değil devlet olursa daha iyi

O zaman şehir hastanesini tercih etmeniz daha iyi olur ilgi ve hijyen açısından

Anladım teşekkür ederim kardeşim çok titiz birisi temiz yer olması onun için iyi olur

1 Beğeni

Evet hepsi merkezde bulunuyor

Teşekkür ederim peki merkez dışında varmı bildiğiniz

Yok maalesef merkezde araştırma yapmıştım kendim için biz şükür 9.aya girdik doktorumuzdan da memnunuz

Tamam teşekkürler canım

1 Beğeni

Ben özel salihlide evrim koç beyfendiye gidiyorum ve çok çok memnunum. Hem naif hem detaylı her şeyi anlatan birisi. Devlet olacaksa da kesinlikle şehir hastanesi. Özgür yılmaz bey iyidir

Kız kardesime soylum bakalım oraya gidebilme imkanı varmı eşi askere gidicek 1 ay sonra sayılı günleri var oda çok zor durumda o yüzden Kırkağaça yakın yerler olursa daha iyi

Ben size teşekkür etmek istedim yardımcı olmak adına nasıl güzel uzun uzun üşenmeden hepsini yazmışsınız ben bi kaç gün önce böyle Bi yardım istedim kimse oralı olmadı kendi imkanlarımla çevreden araştırdım sonradan bi arkadaş da yazdı sağolsun ama çok gerildim ilkten kimse yazmayınca siz böyle özenerek yazmışsınız valla helal olsun keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aslında buradaki amacımız birbirimize destek olmak tecrübeleri paylaşmak hepimiz aynı hassasiyette olmalıyız ki kafalarda zaten bin türlü endişen panik oluyor rahatlatır bizi. Doktor seçimi özellikle gerçekten çok zor süreç ben Balıkesir ve İzmir’de de çok doktor gezdim görüştüm o yüzden sürecin zor ve yorucu olduğunu biliyorum. :smiling_face_with_three_hearts: Hepimiz sağlıkla doğru doktora denk gelerek kucağımıza alalım evlatlarımızı

Amin inşallah rabbim bı avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :heart::nazar_amulet: