Acil doktor arıyorum

Kızlar doktorum bu gn 3 dogum yaptırmış 3de sıkıntılı down sendorumlu ve engelli dogmus çocuklar anlamamışsın. 29 hafatalik hamileyim korkuyorum artik o doktora gitmeye. İzmir de doktor ariyorum kendime :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

@izmir-anneleri

Barış büke riskli gebelikte tek geçerim

Izmirde hangi doktor bu Buket Hanim

Buket hanım korkmayın Kötü bir tesadüf olmuş Bence ayrıntılı ultrasona girip farklı doktorlara görünün. Kafanıza yatan biri olursa onda devam edersiniz. Hangi doktora giderseniz gidin bence şehir hastanesi Yaşam hocaya görünün bi. Ben Yaşam hoca ve Can hastanesi Mehmet Bala gidiyorum. 2sinden de çok memnunum.

Hngi hastne

Yaşam hocayi arastrdm baya iyi bi doktormuş randevu aldm gidicm inşallah

Ege üniversitesi doc bi doktor berbat bi hastane

Çok erken saatlere randevu almayın keza çok geç saatlere de O kadar yoğun ki bazen polıkınlıkte olmayabiliyor ama tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız İnstagramda aktif programını iyi kötü oradan takip etmek mümkün Hatta bazen mesai dışı polıkınlık bile açıyor onları da takip edebilirsiniz… ben onca doktor arasında hiç hoşgeldin balım, nasıl gidiyor tatlım diyen hoca görmedim. Ben çok memnunum. İnşallah sizde memnun kalırsınız. :heart:

İnşallah ogleden snraya 1 randevu aldm.doguma faln giriyordur diye düşünerek.

hadi hayırlısı kaç haftalık oldun

29+4 suan

çok geç kalınmış sayılmaz doktor değiştirmek için gene bi güven oluşur doktorla aranızda inşallah seversiniz. Tarama testleri normal miydi ?

Evet bn bi çok testlerimi devlet hastanesinde yptrdm sdce detaylı ultirasonu ozeldi norml hersey cok şükür :pray:

Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Tarama testleriniz iyise korkmayın sizde Yaşam hoca görsün bide iyi haberler alın :heart:

Amin inşallah Rabbim sag salim kucağımıza kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :pray: