Merhaba hanımlar 6+6 günlük hamileyim bugün kızım balonunu odanın tavanına kaçırdı 2 kere zıplayarak aldım, sonra zıpladığım için çok pişman oldum Perşembe günü doktor kontrolüne gideceğim ama içim içime sığmıyor bir şey olmuş mudur diye sizin görüşleriniz nedir bu konuda lütfen cvp verir misiniz
@Mrv3 Kanaman sancin yoksa bi şey olmamıştır inşallah
Herhangi bir olumsuz belirti hissetmediysen yani kanama, sancılı kramp, yoğun mide bulantısı, tansiyon düşüklüğü, bayılma gibi şeyler olmamışsa bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle. Ben de o haftalardayken unutup koşmuştum, duvardan atlamıştım çok korktum sonrasında ama çok şükür şimdi 24. Haftadayız. İçini ferah tut, bebek tutunmuşsa bu tür fiziki şeylerin pek zararı olmadığını söylemişti doktorum.
Aradan 4 saat saat çektikten sonra iğne ucu kadar sildiğimde bi kan vardı ama sonra hiçbir kanamam olmadı çok şükür
Biraz kaşıklarımda Ağrı oldu 3/4 saat sonra ama ilerleyen saatler de hiçbir şey olmadı şükürler olsun
Valla canım kan geldiyse bi doktora görünseydin keşke
Ama çok çok ufaktı iğne ucu kadardı tekrarlamayınca bende gitmedim bir şey olmuş mudur
İşte için rahat etsin diye dedim canım o kaygıyla kalmaktan iyidir
Merak ettim inşallah bir şey yoktur gittiniz mi doktora canım