Acil bakın kızlar

Kızlar acil bakın lütfen yaa bebeğim grıp olmuştu komşum iyot kafesı uygula dedi bende eczaneden aldım sürdüm çocuğa ama çıkarmak istiyorum bunu ciltten ne çıkarır yardımcı olur musunuz

Imm keşke başka çözüm yolları deneseydiniz, bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum da yine de sıkıntılı işlemler bence yani. Yapay zekaya sordum, ılık su ve bebek için kullandığınız sabunla silin diyor. Eğer renk kalırsa zeytinyağı veya bebek yağını pamukla sürebilirsin sonra tekrar ılık su ile temizle.

Bende pişman oldum gerçekten komşumun lafına baktım keske yapmasaydım sürdükten sonra çocuk cok huzursuz oldu uyumuyor. 1 yaşında. Ilık su denedim ama çıkarmadı zeytinyağı da çıkarır mı bilemiyorum ama şuan yapamam sanırım saat çok geç oldu zeytinyağını arındırmak zaman alabilir ayyy bilmiyorum napsam :unamused_face:

Benim cevrem hepsi saglikci hic sikinti yasamadilar

Huzursuzluk şimdi hasta diye de olabilir belki diyeceğim de bilemedim ya

İyot kafesini çoğu dr önermiyor kanıtlnmış bi makaleside mevcut değil aksine iyot kafesi tiroit hızlı çalışmasına sebep olup hipertrioide sebep olabiliyor yararındann ziyade zararı var hele ki küçük çocuğa yapmışsınız ılık su ve havluyla silin tentürdiyot lekesi gibi hemen çıkmaz rengi kalır yarınd yıkarsınız geçmiş olsun

Yok daha öncede böyle grıp benzeri hasta olmuştu ama böyle huzursuzluk hiç olmamıştı ailece şaşırdık bilemiyorum belkide hasta diye oldu neyse kı o leke kendiliğinden geçti vücut emmiş eşim doktora da sormuş kolay kolay cıkmaz ancak vücut emer 10 saat içinde demiş öyle de oldu teşekkür ederim

1 Beğeni

Eşimde kızdı neden her duyduğunu yapıyorsun diye doktora sormuş kolay kolay geçmez ancak vücut emer o da saatler alır bekleyin demiş geçti ama çok huzursuz yaptı ona bağlıyorum çünkü daha önce de hasta oldu böyle hiç olmamıştı belki iyi gelmedi bilemiyorum teşekkür ederim

Korkulacak bir durum değil vücut onu yavaşça emer ihtiyaç kadar. İz kalıcı olmaz. Ben çocuklarıma hastalandıklarında hep uygularım hiç ilaç kullanmam. Huzursuzluğunun sebebi hastalığındandır iyotla alakalı değil, merak etmeyin. Bunlar kimyasal ilaçların yanında devede kulak :wink:

Sıkıntı edilecek bı şey değil vücudun tuz ihtiyacini emerek alıyor sadece 2 gün surebiliyosunuz bende uyguluyorum çok balgamlı oksurugunde kendiliginden geçiyor