Bu ovulasyon mu gebelik testi mi ??
Ovulasyon testim
Canım o yumurtlama testi gebelik testi değil ki
Bir çok forumda gebelik testinden önce ovulasyonun gosterdigini okudum yani bir çok kadın HCG negatifken ovu pozitif veriyomus burdada vardır belki die sormk istedim yumurtlama gösterdiğini tabiki bnde biliyorum
Biliyorsun ama ovulasyon testini geç yapmışsın canım benim, açıkça sorayım yumurtlama zamanında korunmasız ilişki yaşadın mı yaşadıysan üstünden kaç gün geçti? Korunmasız ilişkiden sonra en az 10 gün sonra gebelik oluşuyor beta yükseliyor
21 gün geçti yumurtlamamın üzerinden ovulasyonda pik gördüm o zaman gormesemde akintimdan anlıyorum sonrasında bu şekilde çıkması garip geldi bugün regli olmam gerek
İşte ovulasyon testini adet gününden sonra 14 gün olması lazım o zaman yapılır pozitif çıkarsa yumurtlaman başlamış demektir korunmasız ilişkiye girersin ondan sonra zaten 15 gün sonra adet olman lazım eğer olmadıysan gebelik vardır bu sefer gebelik testi yaptırırsın Kandan, idrar testi yanıltabilir çünkü geç döllenme olabiliyor
Normal gebelik testi alsana canim
Gebelik testi alip yapman lazim. Yumurtlama gününde eger cinsel iliski olduysa gebelik testiyle anlayabilirsin
Yani direkt kan vermeniz veyahut ilk önce gebelik testini yapmanız daha mantıklı şu durumda