Reglime daha 5,6 gün var. Kendimde bazı belirtiler hiss ediyorum. Sabahları bazen çok az mide bulantılarım oluyor. Akıntım var, bel ağrım var. Baş dönmesi oluyor bazen. Bazen ateşim yükseliyor bazen üşüyorum . Bu gün test yaptım böylü silik çizgi var fotoda tam gözükmüyor ama birazda olsa gözüküyor. 1 kere düşük yaşadım 2 ay önce, dualarınza talibim. Sizce hamilelik olurmu? Başına gelen oldumu?
cok cok silik var sanki, benm erken testimde bu şekildeydi çok zor görünüyordu şuan 35 haftalğm. Kan Testi verin bence net sonuç içim inşallah Gebelik vardır.![]()
InşAllaah. Nolur bana dua edin hamilelerin duası labul olurmuş![]()
![]()
inşallah vardır canm rabbim isteyen tüm annelere hayırlı sağlıklı Gebelik nasip etsin. Test Sonucunu bizede paylaşırmısın![]()
Yarın yeniden yapıcam paylaşırım![]()
![]()
Benim de ilk gebeliğim de aynen böyleydi Zar zor görünüyordu 3 gün sonra yine test yaptığım da daha belirgin görülmüştü kan vermiştim pozitif çıkmıştı inşallah seninde öyle olur hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla
Amin inşAllahh![]()
Negatif negatif çizginin gölgesi
Hassas test varsa öyle bir bakim. Erken gösteren varsa yani
Benimde 3 dusugum oldu şimdi gene hamileyim Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
![]()
Sen bide erken gebelik testi yap varsa eğer onda daha net çıkar
Amin inşAllaaah
Benimki de böyleydi ilk yapptigim ikincisini erken gebelik bir de ilk idrarla yapınca daha netleşti