Acil bakarmısınız lütfən

27 haftalık hamileyim, mide ekşimesi yaşıyorum, sindiremiyorum, sanki yiyecekler midemde sıkışmış gibi hissediyorum, bu normal mi?

Öncelikle geçmiş olsun canım.Ben kızımdada yaşadım şmdi oğlumda da aynıyım 35+6 hala devam ediyor doktora dedm mide ilacı verdi ama kullanmadım böyle sorun yaşadığımda ılık süt içiyorum ama kaynatıp ılıtmıyorum dışarda duran ılık sütten olcak.

Geçmiş olsun bende aynı durumdayım doğuma kadar sürecek sanırım bende öyle durumlarda soda içiyorum bide soğuk süt içiyorum biraz iyi geliyor ilaç kullanamıyorum ben istersen doktoruna söyle sana gaviscon yazar

Bende de çok fazla oluyor ama yediğim şeylerden kaynaklı mesela hamurişi yediğimde o iki günüm sadece mide yanması ile geçiyor o yüzden biraz da yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım siz de kendinizi takip edin yediğiniz her neyse sizi rahatsız ediyor zaten sonrasında anlaşılıyor

Fazla yaglı, baharatlı, hamurişi tarzı seyleri mümkün oldukca yemeyin onlar etkiliyor. Hemen ilaca yönelmek yerine bunu deneyin isterseniz. Kefir tüketiyorum ben iyi geldi hamileliğin en basından 35. Haftaya kadar hep miğde yanma sikayetim oldu ve ilac kullanmadım hic yediklerime dikkat ettim. En iyi kefir geldiği icin onu iciyordum doktor günde 2 bardak en fazla dediği icinde miğde yanma yasadıgımda cay bardagı kadar tükettim. Suan 35 haftalıgım artık kar etmiyor bu yöntemler daha 2 gün önce ilac kullanmaya basladım. Belki sizede iyi gelir ilac icmek kolaya kacmak tabi işe yaramıyorsa oda ayrı denemek lazım

Bende de çok oluyor sanki yediğim şey mideme oturuyor mide eksimesi oluyor. Böyle durumlarda Refcon diye bir şurup alıyorum iyi geliyor. Doktorum tavsiye etmişti siz de doktorunuza danışın tavsiye ederse kullanın derim :blush:

Teşekkür ederim bu gün süt içerim :two_hearts: İnşAllah geçər :folded_hands:

1 Beğeni

Merhaba doktor bana söylediki bebek büyüyor diye öyle oluyo yinede 17 si gidicem doktoro teşekkür ederim :folded_hands:

Yediğim şeylerdende ola bilir, yaprak sarması yedikden sonra dahada kötüleşdim dikkat ederim :folded_hands:

Teşekkür ederim :folded_hands: Dikkat edicem artıq :heart_hands: Bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşAllah :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, Ben Azerbaycanlıyım bilmiyorum o şurup burda varmı diye doktoro gidince sorucam :heart_hands:

1 Beğeni

Ben de Azerbaycanlıyım Turkiyede yaşıyorum. İlacın fotoğrafını babama atmıştım orda da olduğunu söylemişti. Bence bulabilirsin ama doktoruna da sormayı unutma :blush: