Acil bakar mısınız?

33+1 son 1 haftadır sürekli tuvaletim geliyor ve tuvaletten çıktığımda bile bi anda durduk yere sanki altıma yapmışım gibi bi anda su gibi akıyor kasılmalarım 28 haftalıkken başlamıştı doktorum doğumun erken olabilir demişti bu aralar kasılmalarım da sıklaştı sizce doğum belirtisi olabilir mi

Böyle bir durumda bence acile git Bi baktır

Bende 35+3 üm 30 lardan beri sizin gibiyim doktora gittim ne açıklık var ne sancı normal olabilir ama yinede doktora gidin servikste açılma kısalma varmı nst de sancı var mı baksınlar

Naptiniz doktora gittinizmi son durumunuz nedir :heart:

Suyun sızıyor olabilir bi doktoruna danış bence

Pazartesi günü gidicem inşallah kötü bir şey yoktur

Ayy son haftalarda öyle oluyor özellikle gece ayy doğumdan sonra çok şükür duzeldim baskı olduğu için oluyor

Kız ihmale koyma senin gibiydim gittim doktor suyun gelmiş doğum yapman gereken dedi bende ihmal ettim

Bu ikinci doğumum olacak 19 aylık oğlum var ama onda hiç sancım kasılmam yoktu suni sancı ile oldu bu hamileliğimde yaşadıklarımı oğlumda yaşamadığım için biraz korku var

Şuan 33+2 doktor beni biraz korkutmuştu belki erken doğum olabilir diye oğlum emiyordu daha yeni zar zor emmeden kestim bı de hayatım aksiyon dolu sürekli hareket halindeyim eğil kalk falan dediklerine göre hamileyken emzirdigin zaman doğum biraz erken olabiliyormuş o yüzden korku var biraz