Acil bakar mısınız lütfen

Arkadaşlar bugün doktora gittim 34+2 günlük bebeğimin karın çevresi gelişmemiş dediler 29 haftalık gösteriyor karın çevresi çok korkuyorum ya bişey olursa böyle bir durumla karşılaştınız mi lütfen tavsiye varsa verin

Öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pink_heart: öncelikle 30 haftayı geçtiği için korkmayın hani evet sıkıntılı süreç keşke durabilse 40 a kadar ama 30 dan sonra genelde bebekler hayata tutunuyor rabbim inşallah hakkında sağlık versin. Benim bebeğim için de 3 hafta önde dediler sürekli perinatolojiye sevk edildim oğlumda ve bebeğim kendi kendine 37+ 1 de geldi aslında gelişimine göre de 40 haftalık olmuş oluyor bende çok endişeliydim anne olarak tabiki ama tevekkül ettim dua ettim o kendi zamanını bildi geldi . Doktorlara sordum bebek çok büyürse zaten doğmaz içerde kaka yapar diye ne zaman sezaryen olmalıyım onlarda 38 i bekle dediler ana bebeğim 37 + 2 de gelmek istedi . İnşallah sağlıkla alırsın kucagına

İnşallah ben çok korkuyorum doktor çok çok dikkat et kendine dedi hareketlerde azalma olduğu gibi direk gel dedi bebeğe giden kan akışı şuan iyi biraz düşse bebeği doğurtmak zorunda kalırız dedi

benimde gebeligimde böyle oldu 35 haftadan itibaren Bebek beslenemedi doğru düzgün hem beslendiği Kordon çürümüş denildi şuan kalsa da içinde normal seyrinde beslenme bekleme dedi ama yinede kalabildiği kadar kardi sonra üstüne suyum azalınca Bebek riske girmişti tam 37 de aldı ama çok şükür zayıf olsa da saglikliydi kuvese alinmadi inşallah sende gayet sağlıklı şekilde kucağına alacaksın icini ferah tut