Acemi Anneler Sohbet Odası

İlk defa anne olacak hamişlerin bir birine destek olmaları için “Acemi Anneler” adında bir sohbet odası oluşturdum. Odaya sohbete erişme izni olanlar katılabilir. Sohbet odalarını görmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

4 Beğeni

Katılabilirim benim de ilk anneligim

1 Beğeni

Biz oluşturduk admin kişisel sohbet üzerinden acemi anneler diye gurubumuz var zaten bu da iyi olmuş her anne yaşadığı ya da başına gelen olayları paylaştığın da diğer annelere de fikir olur kolaylık sağlanmış olunur ilk defa anne olduğum için her şeye yabancı oluyor insan alışma süreci lohusalık birbirimize destek olmuş oluruz teşekkür ederiz @admin yine yapmışsın bi güzellik :two_hearts:

1 Beğeni

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte miyon sorun olur mu?

Merhaba ilk gebeliğim ama ne duygusallık ne iştah ne bulantı hiçbiri olmuyorr neden acaba 10 haftalık gebeyim

Şanslı seniiii :slight_smile: Bazıları hiç bir belirti göstermezler, şanslı gruptasın otur şükret :slight_smile:

1 Beğeni

Yaaa normal olmasına çok sevindim herkeste aşırr kötü geçiyormuş ilk 3 ay bende korkmuştum

Canım benim herkesin bir deyil benim sadece 6 haftalık ve 10 haftalık arası kutu geçti gerisi hep normaldi elhamdülillah

Bende ayniydim suan 21 hastalığım :blush:

Bende 24 haftaliğım bel ağrısı yaşıyorum birde sol ve sağa yatınca hareket ediyor ama ayağa kalkınca ve oturunca çok fazla hareket etmiyor normal mi

Peki bebek hareketleri ne zaman başlıyor

İlk hareketlerini 18 ve 20 haftalarında hissedilmeye başlar ben 18 haftalıkken hissetim küçük küçük

Çok teşekkür ederim yorumuz için​:heart:

Benim ilk hamilelik duygusallık ağrı herşey var bende durup durup ağlıyorum :pleading_face:

Ben 15 haftalıkken hissetmeye başladım

Benimde öyle ayaktayken hiç hissetmiyorum ama uzandığım zaman da uyutmuyo beni hareketlerinden​:smiling_face:

Yaa ne güzel cinsiyetiniz bellimi

Evet oğlum olucak insallah :blue_heart::hatching_chick:

Merhaba nasıl bir his oluyor ilk gebeligim sanci var sol tarafimda normal mi bu 16+2deyim