Selam arkadaşlar adetim 2gün gecikti ara ara kramp gibi şeyler oluyor acaba gebe olabilirmiyim…
bende 2gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı. Regl sancısı gibi oluyordu ama regl olmuyordum aşırıı canım herşey çekerdi test alıp deneyin bence inşaAllah hamilesinizdir
Amin canım inşallah benim de göğüslerim de farklılık var böyle oluyor mu bilmiyorum ama göğüs uçları rengim koyulastı ve benim de iştahım çok açıldı aşırı yemeye başladım
koyulaşma bende 2 3ay sonra oldu belki hamilesiniz emin olmak için test yap arkadaşım
Yarın yapıcam inşallah canım bakalım bugün de bir geçsin
haber edersin
Bence hamilesin İlk İdrar testiyle netleştire bilirsin @Nuran28 Ben reglimden 4 gün önce idrar testi yapmıştım ilk idrarsız hemde,pozitif çıkmıştı.
Sağol canım bakalım yarın bir test yapım duruma göre
İnşallah hamile olursun arkadaşım
Amin canım inşallah
Bence olabilirsin test almalısın inşallah güzel haberler alırsınız ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum
Sağol canım benim yarın ilk isim alcam inşallah bakalım rabbim inşallah nasip eder
haberini bekliyoruz
Bence erken gebelik testi yapabilirsin merak ediyorsaniz eger rabbim hakkinizda hayirli olani eylesin
Adet gecikmesinden en az 5 gün sonra test yapmak daha sağlıklı olur
Umarım pozitif görürsün
Amin canım inşallah bakalim
Kızlar sanırım hamileyim Allah’ım çok şükür rabbim olmayana da nasip etsin inşallah
Eveett, hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim