Acaba hamile olabilir miyim

Selam arkadaşlar adetim 2gün gecikti ara ara kramp gibi şeyler oluyor acaba gebe olabilirmiyim…

2 Beğeni

bende 2gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı. Regl sancısı gibi oluyordu ama regl olmuyordum aşırıı canım herşey çekerdi test alıp deneyin bence inşaAllah hamilesinizdir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canım inşallah benim de göğüslerim de farklılık var böyle oluyor mu bilmiyorum ama göğüs uçları rengim koyulastı ve benim de iştahım çok açıldı aşırı yemeye başladım

2 Beğeni

koyulaşma bende 2 3ay sonra oldu belki hamilesiniz emin olmak için test yap arkadaşım​:blush:

1 Beğeni

Yarın yapıcam inşallah canım bakalım bugün de bir geçsin

2 Beğeni

haber edersin​:smiling_face_with_three_hearts:

Bence hamilesin :dancer: İlk İdrar testiyle netleştire bilirsin :sparkling_heart: @Nuran28 Ben reglimden 4 gün önce idrar testi yapmıştım ilk idrarsız hemde,pozitif çıkmıştı.:pray:

Sağol canım bakalım yarın bir test yapım duruma göre

2 Beğeni

İnşallah hamile olursun arkadaşım

1 Beğeni

Amin canım inşallah :pray:

Bence olabilirsin test almalısın inşallah güzel haberler alırsınız ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum :grin::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağol canım benim yarın ilk isim alcam inşallah bakalım rabbim inşallah nasip eder :pray:

1 Beğeni

haberini bekliyoruz​:hugs:

Bence erken gebelik testi yapabilirsin merak ediyorsaniz eger rabbim hakkinizda hayirli olani eylesin

1 Beğeni

Adet gecikmesinden en az 5 gün sonra test yapmak daha sağlıklı olur

Umarım pozitif görürsün :pray::blush:

1 Beğeni

Amin canım inşallah bakalim

2 Beğeni

Kızlar sanırım hamileyim Allah’ım çok şükür rabbim olmayana da nasip etsin inşallah :pray::heart_eyes:

2 Beğeni

3 Beğeni

Eveett, hayırlı olsun :ribbon::star_struck:

Çok teşekkür ederim canım benim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni