Abdullah isminin yanina ikinci isim olurmu

Merhabalar bebegime babamin ismini koyacam ama iki isim mi koysam tek isim mi kalsa kararsiz kaldim ikinci isim yakisirmi acaba

2 Beğeni

Abdullah tek başına çok güzel ve anlamlı bir isim, ayırt etme açısından derseniz ilerde çünkü resmi dairelerde bazı işlemlerde zorluk çıkabilir iki isim daha mantikli(eşinizin ismini koyacağınızı sanmıştım pardon dedeyse sorun yok :smiley:)

1 Beğeni

Bence ikinci isim koyun kesinlikle anlamlı güzel fakat uzun isimleri etraf hep kısaltıyo sizi bilmem ama ben nefret ediyorum bundan.

Bence tek güzel Ama Abdullah Can da ola bilir​:upside_down_face:

Aynen bende sevmiyorum o sekilde kisaltip soylenmesini

1 Beğeni

Bence yanına yeni nesil ikinci bir isim çok güzel olur Abdullah güzel bir isim fakat ağır ve her çocuk ismini taşıyamiyor malesef ağır geliyor yanına kurtarıcı ek bir isim güzel olur

@Dilek2 bı tanıdığım Abdullah Taha koymuştu güzelde telaffuz ediyordu en son çocukta iyidi ama bilemiyorum tabi​:joy::joy:ağır falan gelir mi

Benim oğlumun adı da Abdullah Yiğit anlamları çok güzel adıyla yaşar inşallah sizinki de​:palms_up_together::four_leaf_clover:

Cok tesekkur ederim amin inşAllah​:palms_up_together::blush:

Abdullah Sami, Selim, Kerem, Mete, Ruşen, Vefa :blush:

Bir yerde okumuştum aile büyüklerinin adını koymayınız diye çocuklarınıza onun döngüsünü yasamasinndiye ne kadar doğru bilmem ama şoyle yapabilirsiniz kulağına abdullahi okuyabilirsiniz kimlikte başka isim yazabilirsiniz bende öyle yapicam babamın ismini göbek adı gibi kulağına okutcam sadece kimlikte yazmiyacak

2 Beğeni