9aylik 1 cocukla Yorulmadan bıkmadan temizlik nasıl yapılır

Gerçekden konu başlığı bile cok zor. Yapanlar varmı aranızda sizler nasıl temiz duzenli tuta biliyosunuz evinizi. Cocuk odamız yok olsaydi daha kolay olurdu belki hersey sadece oray7 temizlemek cokda yormazdıminsanı. Biliyorum cocuklu bekleyemeyiz evin temiz olmasını. Ama heralde herkesin kendince bi tüyosu vardı:smiling_face_with_tear:bu aralar kucagimdan inmek istemiyor

1 Beğeni

Benim bebek 3 aylık yok mümkün değil. Dün annemler geldi. Çok utandım. Eskiden her hafta temizlik yapardım. Çocuk uyuduğu zaman desem yanından kalktığım gibi uyanıyor. Günay bazen ağlamadan bi 15 dk etrafınına bakıyor öyle anlarını yakalayıp yapabildiğimi yapıyorum diğer zamanlarda bi elimde bebek bir elimde iş.

1 Beğeni

Zorluyor bazen.Daha dün bir elimde Ömer bir elimde ütü,aniden ütü yapıştı bacağıma​:woozy_face:

2 Beğeni

Ayy bende cok utaniyorum annemlerde temizliye onem veren birileri en azından kendininkiler. Ama koca taraftan biri ya komşu geldiyinde insa. Daha cok utaniyo. Ben artık bebişimi taşıyamyorum karnımı zaten zor taşıyorum onceler kangruda koyup işimi yapardım ama şimdi elini herşeye uzatiyo

1 Beğeni

Ayyy Allahım nasıl kotu yakmışsın kendini yaa :scream:geçmiş olsun. Cocuklu boyle is yapamam ben asla yemek veya ütü işi sıcak seyler asla yapmadlm ama şimdi hiççç bisey yapamiyorum elini uzatip heryeri çekiştiryor taşıyamiyorum bile

Geçmiş olsun :scream: silverdin ile fito kremini karıştır sür.

1 Beğeni

Elele küçük oturtma sandalyesi var onu tezgaha koyup beraber yemek yapsanız. Yere oturtup önüne oyuncak atıp siz o esnada iş yapsanız 9 ay için çok güzel etkinlikler var

Çocuğun kıyafetlerini ütülerken oldu,ütüsüzde giydirmiyorum.Gazı,sancısı olduğu için huysuz biraz,mecbur oldum.El kol atacak büyüklükde olmadığı için rahat yapa biliyorum kendi dikkatsizliğim sadece :woozy_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım.Yanık için krem sürdüm anında şimdi kurudu diye birşey sürmüyorum

Evet biraz dikkat et gaz sancısıda 3 4ay sonunda bitecek , kolik falan mı nasıl bebeyin? Evet küçük bebeşe bakmaya ne var yedir yatir gazini cika rhemen uyuyo kucaginda is bile hal ede bilirsin ama büyükle cok zor paçamıza yapışıyo tırmaniyo uzerime yüzüne baksam hemen aglayib kucagima çıkmak istyo

2 Beğeni

Kolik değil,sadece gece ile gündüzü karıştırmış.Yavaş yavaş rejime geçiyoruz sanki

:pleading_face: gecmis olsun canim dikkat et biliyorum zor ama dikkatli ol

1 Beğeni

Anlatıldığı gibi basit değil ki :face_with_hand_over_mouth: uykusuzluk, acemilik, güven duygusunu tamamlamak için devamlı kucak istiyor, benim bebeğim gazlı. Şimdi biz size 9 aylık oturan bebeğe bakmaya ne var desek hoş mu :smiling_face_with_tear: bebeğim 2 aylık 27 günlük 8 kilo ne kadar omuzda taşıyabilirsin. Her ayın başka bir zorluğu var lütfen saygı duyalım

3 Beğeni

Kendisi hala yasamadi o yuzden ola bilir ama yada aglayan sakitlesmeyen bir bebekle karsilasmadi bebek bakmak ve is yapmaq cok zor bisey hic kimse kolay diyemez

2 Beğeni

Yanliş anladınzı tabi bende geçtim o yolları evde 3 kişi zor bakardık sakinlesmezdi, sadece ben rahatladigi donemi anlatmya çalışyordum 2 ay sonra yavas yavas duzene giriyordu ben o zamanlarım için diyordum 5 aya kadar

2 Beğeni