9aydir doğum yaptım kızlar hala adet gormedim acaba kötümü hala adet görmemin
Kişiden kişiye değişebilir adet olma hele çocuk emziriyorsan gayet normal
Yinede bi doltora görün derim 1 seneye kadar olmayanlarda var fakat içinin rahat etmesi için bi görün
Bı sorun olmaz ama korun tabi hemen çocuk sahibi olmak istemiyorsan o şekilde hamile kalınıyor çünkü
Ciddi mi ama ihtimal var degilmi kesinhamile kalinmaz
Hamile kalınabilir ben hiç adet olmadan hamile kalmıştım
Ciddimi bende subheleniyorum kızlar karın ağrısı bel ağrısı sabah mide bulantısı baş ağrısı yorgunluk ama açıkçası bebeğimde eskisinden fazla emmmeye başladı şuan 9aylik sürekli meme istiyo acaba doymuyomu diye düşünüyorum ama yemiyo sürekli meme ek gıdadan çok emiyo kızlar şuan bile siizinle konuşurken alt karın ağrısı yasiyorum bide eyer hamile olsam folik asidi kullanmalimiyim bebeğe gecmezmi ilaç ???
Eğer hamileysen çocuğunu artık emzirme yan etki yapar test yada kan versene bende merak ettim doğrusu
Yapicam bakalım yaaa emzirme konusunda bebek tekme atana kadar emzirebilirsin. 8aya doğru diye
O kadar bilgim yok canım ben kızımı sütten kestim 2 ay sonra 4 aylık hamile olduğumu öğrendim onuda Bebek hareketini hissettim resmen ona istinaden test yaptım iki tane biri yanlış olur diye ikiside pozitifti tam rahatladım derken yeniden maratondu yani
Bı insan kızlar hamile olduğunu hissedermi bn öyle hissediyorum bı yandan da diyorum yok ne nolucak emziriyorum adet hala görmedim aynı inek gibi 24saat memede çocuk o yüzden süt baskılar diye düşünüyorum yarın kan testi vericem inşallah bakalım merakla bekliyorum yarını
Walla olur mu olur değil inek olmak fabrikaya baglasanda olunca oluyor ben iki ay emzirirken hamileymisim haberim yok
Doğumdan sonra adet gordunmu pekki
Hayir gormedim
0,912 değerim bu kızlar hamile değilmişim rahatladım hjhj