Kızlar buna benzer bir konuyu daha önce açmıştım ama içim rahat etmiyor. Belirtilerinizin ara sıra kaybolduğu oluyor mu. Mesela göğüs uçlarım bazen damrlıyken iki gündür çekildi halkası küçüldü. Ama ucu sızlıyor yine de benim gibi olan var mı
Evet bu konuyu açtığını hatırlıyorum şuan 12+1 günlüğüm bulantılarım vs kesildi. Sabahları bel ağrısı birde tuhaf kokular almak dışında belirtilerim oldukça azaldı. Gayet normal hiç stres yapmana gerek yok,için rahat etmeyecekse doktoruna görün
Bu arada mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum ama ben Elif aynı yerde oturuyoruz hatta konuşmuştuk özelde diğer hesabım gmail adresimden dolayı silmek zorunda kaldım
Aa evet ben de diyorum hesap niye gitti acaba
Evet anon diye bir hesap olmuş silinince
Ay ben de ordan mesaj atmıstım bakıyorum hiç cevap yok
Gayet normal inşallah bulantıların kesilirde diğer belirtilerin kesilmez strrs yapmazsın en azından
Tahmin ettim biliyor musun ondan yazdım görünce
İnşeALLAH ya ben sana özelden yazayım yine
Benim gogus cevremde hic degisme olmadi mesela goguslerim buyudu midem bulantilarim arada oluyor koku hassasiyetim cok fazla birde kuru kuru ogurme var mesela hic kusma yasamadim dogru duzgun bu ara birde kasik agrisi basima bela oldu 9+3 um
Emin ol bir bakmissin kucagimizda kisin cabuk gecer dogumun ne zamana denk geliyor
Normal elbette. Belirtiler doğuma kadar sürmüyor
İnsan sürekli tedirgin oluyor bu konuyu kaçıncı açılım bilmiyorum
Anlıyorum endişenizi Önceki açtığınız konulara zaten yorumlar yapıyoruz, kendinizi yormanızı istemem yeni konu açarak
Temmuz a geliyor
Haklısınız
Ay bende tek böyleyim sanıyordum aynı şeyleri bende yaşıyorum 10+3 hala göğüslerim çok fazla belirginlesmedi ara sıra uçları belirgin olup kayboluyor
Benim doğumum da temmuzun başı hayırlısı ile doğar inşallah.
Siz yazınca benim de içim rahatladı şimdi kasık ağrınız var mı ara sıra
Merhaba ben de 9 haftalık oldum bugün.3 gündür kasık ağrılarım arttı ve akıntı var kokulu. Mide bulantım geçmişti ama 2 gundur o da başladı. Başta düşük riski vardı geçen hafta gittim doktor risk olmadığını söyledi.akintinin olması kötü kokulu olmasii normal mi?