Bugun doktora gittim kalp atisi yok haftaya gel olmazsa kurtaj dediler kurtaj olan varmi bu haftalarda zormu korkuyorum
Merhaba. Kürtaj fiziksel olarak çok zor olmasa da duygusal olarak oldukça yıpratıcı olabilir. Çok geçmiş olsun canım.
Kürtajın zor bı yani yok canım zaten seni uyuyup öyle işlem yapılıyor. 10 dakika anca sürüyordur
Teşekkürler ama devlet hastanesinde uyutmadqn yapiliyor maalesef
Ben bebeğimin kalbi durduğu için zeynep kamilde anestezi ile kürtaj olmuştum. İstanbuldaysan oraya gidebilirsin
Ben devlette 2 kere uyutularak oldum canım. İyi araştır öyle git bence.
Bende aynı durumu yaşadığım için çok üzüldüm senin adına 1 hafta bekleme süresi içinde kalp atışı duyulmazsa kürtaj çok sorun değil canını yakan bir durum olmaz ama alttan ilaç ile düşürmeye çalıştılar ilk bende 3 gün aynı işlem uygulanması psikolojik ve fiziksel açıdan çok yıpratıcı başarılı olmayınca mecburen kürtaj oldu ama bu bir hafta içinde kanama olarak başlayabilir beklenen sürede zehirleme ve kanama ihtimali oluyormuş kendine çok dikkat et geçmiş olsun
Tesekkur ederim doktorum bebegin kesesi kucuk 10 gun daha da kalsa sana zarar vermez dedi o yuzden evde beklicem olmazsa kontrolde doktorum karar verecek gidişata