9 Gün gecikti adetim

Merhabalar hamişler yada adaylar:) benim reglim 9 gündür gecikti evde gebelil testi yaptım demin 5-10 dk öncesi hemen çizgi belirdi çift çizgi oldu hafif pembemsi renk. Bundan iki hafta önce kan testi verdim zaman negatif çıkmıştı sizce sonrası hamile kalabilirmiyim bilginiz varsa yorum yaparmısınız?

1 Beğeni

Teşekkürler pazartesi günü gidip kan vercemde sanki regl olacakmışım gibi histe var sırtım inanılmaz derecede ağrıyor

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face::smiling_face_with_three_hearts: bu hafta tekrar kan testi verin idrar testi hemen mi çift çizgi oldu yoksa 5-10 dk sonra mı onu anlamadım eğer 5 dk sonra çift çizgi ise o kuruduğu için öyle çıkar

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hemen belli oldu damlattım an biraz daha bekledim belki değişiklik olur diye ama hala aynı çizgisi tam solukta değil

1 Beğeni

Hemen pozitif çıktı ise gebesiniz ve o ağrılar normal rahim genişliyor demektir ama mutlaka ya acile gidin yada sağlık ocağında kan verin mutlaka

1 Beğeni

O zaman hamilesin canım gözün aydın :two_hearts:

1 Beğeni

Ayy inşallah canım istiyorduk dedim gibi idrarı damlattım an çizgilrr hemen oluştu şimdi onun arkasınfa 5-10 dk sonra yazıyo acaba yanlışmı çıktı diye burdan sormak istedim çok teşekkür ederim umarim kandada çıkar testim

1 Beğeni

Öyle yaparım çok teşekkürler sizin gebeliniz kaç haftalık

Peki bişey daha soracam kusura bakmayın ilk defa olduğu için bilgisizm bu konuda idrarı biraz fazla damlatınca sorun olur mu

1 Beğeni

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Sağol canım burdan yazarım yine darısı sana inşallah :heart::pray:

1 Beğeni

Maşallah :slight_smile: sağlıklı olur inşallah :heart::pray:

4-5 damla damlatiliyor zaten bir iki damlada kit şekil almaya başlıyor bir şey olacağını sanmam kesin sonuç için kan testi verin

1 Beğeni

Canım benim 3. Gebeliğim 28+3 günlük olduk biz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Tamam doğru yapmışım o zaman

1 Beğeni

Ayy maşallah sağlıklı gelir kucağınıza. Benim ilk olacak işte bakalım inşallah olurda heyecan oldu bugün görünce çift çizgiyi :slight_smile: biraz erken ama

1 Beğeni

Allah razı olsun canım bekleyemiyorsan acile git :blush: bizde heyecanlandik senin ile

1 Beğeni

Yaa kurban olurum size ben aşırı duygusal biriyim gözlerim doldu şuan. Rabbim önünüze getirsin. Eşim asker nöbette anca pazartesi giderz

2 Beğeni

Benide duygulandirdin​:cry: canım benim hem de bu vatanı koruyan evladimizin eşisin dahada vurdun beni soracak sorun varsa sorabilirsin canım o zaman seninle birlikte pazartesi gününü bekleyelim :two_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim. Bana yardımcı oldın belki işin vardı yinede sorularımı cevapsız bırakmadn Allah bim kere razı olsun senden. İşte asker eşi olmak gerçekten zor ama değer. Vatanımızı milletimizi koruyorlar Rabbim onlara zeval vermesin

3 Beğeni