9 aylık serüvenden son kaç gün kaldı ⏳

Anladım bizim en son ki muayenede haftasıyla uyumlu dmeişti doktorumuz şimdi ne durumdayız bilmiyorum ama bakalım öğreneceğiz perşembe günü :upside_down_face:

Evet pazartesi olan muayenede 1 hafta önde gidiyor olarak hesap edeceğiz ve 39.haftada doğum kendiliğinden başlamazsa suni sancı ile başlatacağız dedi yani bu demek oluyor ki muhtemel doğum tarihinden 2 hafta önce gelecek eğer herşey yolunda gider dahada iri bebek olmazsa kendini öne çekmezse. Birde makat geliş dedi popo aşağıda baş yukarıdaymış ama o güne kadar döner dedi sezeryanı hiç istemiyor normal diye diretiyor ve benimde hoşuma gidiyor bende normal istiyorum nasipse

Son 50 günüm oğluşum erken gelmek istemezse :smiling_face_with_three_hearts:

Bu demek oluyor ki bizimki iki hafta erken gelecek tabi bu gelişim böyle devam ederse daha da erken gelebilir ayy çok korktum şu an gerçekten yaaa

Benim 56 gün uygulamaya göre ama minnoş kızım beklerse tabi​:heart_exclamation: birsey sormak istiyrm hanimlar serkulajlı olan varmi aranızda

Son 110 gun ve cok zor gunler gecırdım kızlar

Kızlar hangı tarafa yatıyorsunuz benım doktorum sol yat dedı 24 haftalık

En sağlıklı sı sol tarafa yatmak ama ben hem sağ hem sol bazen kısa da olsa sırt üstü uzanıyorum çünkü olmuyor istesende zor hep aynı tarafta yatmak

1 Beğeni

Benım doktorum sola yat dedı ve ben cok zorlanıyorum sabah kalkınca sankı felc olmusum uyuyamıyorum

Ben yapamıyorum o kadar evet çoğunlukla sol ama sağa da yatıyorum sırt üstü de yatıyorum diğer çocuklarım da da hiç önemsemedim o sol yatma çabasını ama bunda biraz daha dikkat etmeye çalıyorum sende dayanabilirsen sola yat daha çok en sağlıklısı o

Ben hem, sol hem sağ, yatıyorum çünkü olmuyo tek tarafta uzun süre, yatınca kalça ağrısıyla uyanıyorum sırt üstü yatınca benim başım dönüyor yaa bunu yeni farkettim

1 Beğeni

Bende sırt üstü yatınca bel ağrısı ve nefesim gidiyor Çok fena yaa