9 aylık serüvenden son kaç gün kaldı ⏳

O kadar bekler mi benim kız bilmiyorum ama 50 gün kalmış görünüyor :slight_smile:

1 Beğeni

Son 43 diyor bugün ama bakalım sonuç ne olacak :joy:

1 Beğeni

65 gün Rabbimin izniyle​:palms_up_together:t2::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

9 gün kaldı

2 Beğeni

Amin inş hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

1 Beğeni

14 günüm kaldı:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

19 gün inşallah :palms_up_together::heart::growing_heart:

1 Beğeni

Benim de, uygulama 99 diyo da, doktor bişey demedi neye göre diyorlar bunu acaba gelişime göre mi ben 1 aydır doktora gitmiyorum perşembe günü gideceğim inşallah merak ettim aynı olunca :upside_down_face:

Siz de sorabilirsiniz doğum ne zaman olur tahminen diye ve tabi söylüyor lar haftasını sende ona göre hesabını yapabiliyor sun hangi aya güne denk geleceğini tabi günü tutturmak imakansiz ama tahmini bir gün olur en azından aklında

Sistemde 51 görünüyor :laughing:gercegı de bilemedim

16​:face_holding_back_tears: günüm kaldı

49 günüm kaldı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizimde son 27 günümüz kaldı seninle ard arda doğum olucak sanırım :smiley:

9 Days Vacation GIF by RevolutionCC

Sağlıkla zamanında gelsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Çok az kalmış bebişin gelmesine

Galiba öyle olacak az kalmış gün sayma devam :smiling_face_with_three_hearts:

23 gün kaldı

Benimde randevularım Ayda bir kere iki ayrı doktora gidiyorum o yüzden 15 günde bir gitmiş oluyorum doktorum ben birşey demeden bebek önden ilerliyor haftasına göre dedi kafasına göre 2 hafta göbeğine göre 1 hafta öndeymiş ama doğuma kafa çevresi karar veriyor sanırım :slight_smile: koca kafalı oğluşum sabırsızlıkla bekliyorum seni :sweat_smile:

1 Beğeni

Bizde aynı şekilde yiz peki sizin doktor dedi mi haftası ileride diye erken doğum olabilir diye bizimki öyle dedi de kafası ve boyu iki hafta ileride olduğu için erken doğumu tetikleyebilir dedi iki doktor um da