Genelden dolayı bebeğim bir haftadır kuvezde,doktor ne yaptıysa artık,doğumda kalbi durmus,calistirmislar,sonrasında da solunum sıkıntısı ve uyku apnesi olmuş,genel olunca hızlı davranabilmek onemli
Bende 167 gün kaldı kizlar
Son 33 günnn
82 gün kaldııı
Son 78
145 gün daha çok var
Son 19 gün
Son 79 gün
Abese 20.ayetide cok tavsiye ediyorlar, ben teheccüd namazi sonrasi 1000 tane okuycam kisa zaten boll bool salavati tefriciye Rabbim herkese bir avazda dogurmayi nasip etsin. bu arada tam 100 gün var banada
78 gün kaldı hayırlısıyla gelir inşallah
Ben belden uyusturmali oldum. İğne yapılırken bir ağrı oldu ama oyle çok ciddi bir ağrı değil. Ameliyat sırasında herşeye şahit olmak neredeyse psikolojik olarak kötü etkiliyordu beni, başımda olan iki kişi sürekli benimle konuştuğu için yaşadığım durumdan uzaklaştım, başka şeyler dusundurduler hep. Beni etkileyen bir de şu durum var, serumlar takılıyor sürekli, tansiyon ölçülüyor vs tüm kosusturmayi görüyorsun. En güzel yanı da bebeğin çıktığını ağrısız olarak hissediyorsun ve hemen getirip yanağına koyuyorlar. Doğumdan bir gün sonra da omzuna felaket bir ağrı girdi, anestezi oraya kaçak yapmış, kas gevşetici ve ağrı kesiciler ile halledildi. Genel anestezi sanırım çocuğa da geçiyormuş, iyileşme süresi de daha uzun sürüyormuş diye biliyorum.
24 gün çok heyecanlı
Son 73 gün kaldı
Son 74 günüm kaldı
Son 4 inşallah
Son 33 :))
Son 10 gün
Bizim tam belli değil ama oygulama 59 diyor
Son 10
Bizim 91 günümüz kaldı hayırlısıyla